Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala! Koje su sada uopće cijene normalne sat vremena?Lagergasse 126 i LH182
Ili u povratku za HR, Laufhaus Leibnitz.
Na booksusi.com mozes provjeriti iskustva ili na forumu
Zadnje kad sam bio u 3mj 120-130eur/h. Ja se u Leibnitzu za 45min pogodio za 90eur plus oral bez.Hvala! Koje su sada uopće cijene normalne sat vremena?
devojke uopste nisu vizuelni tipovi, barem vazi za ove od 18 god pa nadalje.100% s tobom, ali ne u tome, da cure nisu vizualni tip. I te kako jesu. Zato jer su, isto kao muškarci, od mesa i krvi. A to podrazumijeva i libido, koja se ne diže kao muškarac kvazimodo. ;-)
Isto čist, uredan, pristojan i veseo. Ali imam škembu. Jednom me cura zbog toga odbila. No dobro, nikom ništa. Barem je vratila novac.
Pitaj Vojislava SeseljaPozdrav, ima li neko iskustava iz Den Haaga, neka preporuka?
ziva istina ja neki dan istovaro u Varese doso u petak moro nociti i skupilo se tu neko nase drustvo kamiondzija otisli u neki klub tu sranje napravili izbacili nas ja se izrigo nekoj u po face izmijeso pica jebiga ovog kolegu uhvatili izbacivaci izvrto sijalice u wc i tako oni nas izbacuju kad ova iza cujem ja govori onako ulijepljena mi hai cambiato mia vita sad neznam jel stvarno tako mislila il je bila sarkasticnadevojke uopste nisu vizuelni tipovi, barem vazi za ove od 18 god pa nadalje.
KAd pricas o tome, treba podeliti na obicne devojke, i profesionalnke.
Obicne devojke padaju prvo i pre svega na samopouzdanje, onda na sarm, opustenost, duhovitost i iskustvo. Izgled je potpuno apsolutno nebitan, mada obicno momci bez trunke izgleda nemaju ni trunke samopouzdanja i TO JE ono sto sto odbije devojku
Kada su profesionalke u pitanju, zabole ih i za izgled i za samopouzdanje. one zele: Da das pare bez cimanja, da si cist, da nisi grub - i to je to.
Sve ostalo je samo prica za nabijanje cene.
Pridružujem se upitu. I ja ću uskoro dole pa da isprobam malo. Gdje si pokupio informacije? international sex guide ili... ?Jel ima neko da je obilazio Grcke bordele u Atini ili nekom drugom nestu? Vidim da ih ima jako mnogo i mozes platiti i recimo 10, 20 min.
Pa po netu. Ali imas njihov sajt bourdela.com i forum pa mozes videti sve. Samo sto je na grckom, a translate bas ne odradi posao najbolje.Pridružujem se upitu. I ja ću uskoro dole pa da isprobam malo. Gdje si pokupio informacije? international sex guide ili... ?
Pogledaj na ladies.de... Biraj šta ti srce hoće... Ima i erorikmarkt.... Nadam se da sam pomogao...Pozdrav,moze neka top stranica za oglase Njemacka(Dortmund).
Hvala
ErotikmarktPogledaj na ladies.de... Biraj šta ti srce hoće... Ima i erorikmarkt.... Nadam se da sam pomogao...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|