a tko je Ana jordanovac, link neki jestoDali je tko bio kod ane jordanovac na foot fetishu? Ona mi se cini dosta visa,mogla bi imati veca stopala solidnoga izgleda? Bilo bi lijepo oprati joj tabane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a tko je Ana jordanovac, link neki jestoDali je tko bio kod ane jordanovac na foot fetishu? Ona mi se cini dosta visa,mogla bi imati veca stopala solidnoga izgleda? Bilo bi lijepo oprati joj tabane
a tko je Ana jordanovac, link neki jesto
Kažu da ima,ali sve radi preko volje navodno,jedva čeka da te se riješiIma li sexa kod Ane?
Sex je 800kn pol sata.Mozes svrstit po guzi i sisama.Pozuruje i kao da jebes robota.Kažu da ima,ali sve radi preko volje navodno,jedva čeka da te se riješi
Imas na smokvi nick 3538parPozdrav momci,da li ima trenutno aktivna koja djevojka u Zagrebu da radi footjob?
Ova druga fetish girl ti je Helena. Jako zgodna cura, mlada, super tijelo, slike su njene. Ona radi masažu sa drkicom, potpuno gola ali nemreš je pipnut. Stopala dodatno naplati i jako je skupa. Cijena je bila 600. Frustrirajuće jer je nemreš ni pipnut niti polizat sise a kamoli da ti sjedne na facu. Za tu cijenu za malo sisanja nožnih prstiju i drkice, previše.bok ekipla,
da li je netko bio kod ove dvije možda?
Foot prints on your face
FOOT ONLY .fetishes for admirers and funs off it. Call me my foots is waiting for your tonguewww.oglasnik.hrFetish girl 🖤
Imaš li neku ne ispunjenu želju ili fantaziju, nazovi me da se dogovorimo za nezaboravnu seansu. Privatni prostor…www.oglasnik.hr
Prva je Danijela, takozvana gospodarica Tyriana. Nisam se nikad uspio s njom dogovoriti jer je tražila abnormalne cifre za foot fetish usluge.bok ekipla,
da li je netko bio kod ove dvije možda?
Foot prints on your face
FOOT ONLY .fetishes for admirers and funs off it. Call me my foots is waiting for your tonguewww.oglasnik.hrFetish girl 🖤
Imaš li neku ne ispunjenu želju ili fantaziju, nazovi me da se dogovorimo za nezaboravnu seansu. Privatni prostor…www.oglasnik.hr
Zvao sam jednom tu Tyryanu, tražila je 800 krznaša za foot fetish. Ali toliko cepaju i Nicole i Barbara s Kvatrića, tako da to nije ništa neobično. Općenito sve te domine kojima su primarne BDSM seanse puno cepaju za čisti foot fetish. Ova Tyryana je čak bila korektna i sama je rekla da ako me ne zanima dominacija, nek radije potražim neku jeftiniju za foot fetish.Prva je Danijela, takozvana gospodarica Tyriana. Nisam se nikad uspio s njom dogovoriti jer je tražila abnormalne cifre za foot fetish usluge.
Mene je tražila 1200, za 800 bih još pristao iskrenoZvao sam jednom tu Tyryanu, tražila je 800 krznaša za foot fetish. Ali toliko cepaju i Nicole i Barbara s Kvatrića, tako da to nije ništa neobično. Općenito sve te domine kojima su primarne BDSM seanse puno cepaju za čisti foot fetish. Ova Tyryana je čak bila korektna i sama je rekla da ako me ne zanima dominacija, nek radije potražim neku jeftiniju za foot fetish.
Onda je u međuvremenu povisila. Ja sam ju zvao prije cca 2 godine. Cijene su počele naglo rasti dijelom zbog inflacije (200kn danas više ni približno ne vrijedi koliko 200kn prije 2-3 godine), a dijelom zbog sve veće popularnosti onlyfansa. Kao što je netko već iskomentirao, drkaroši su došli na svoje. Dokle god raste broj onih koji su spremni plaćati za slike i videose, sve manje ženski će nuditi susrete i bit će skupe. Za ovakvu lošu ponudu možemo zahvaliti iskompleksiranim drkarošima i incelima koji nemaju muda nalazit se uživo i na taj način sjebu nas koji želimo incall/outcall.Mene je tražila 1200, za 800 bih još pristao iskreno
Ili čekaš dok se cijene ne spuste, malo bojkotirati i njima će zaškripiti, pa će cijene možda biti primamljivijeOnda je u međuvremenu povisila. Ja sam ju zvao prije cca 2 godine. Cijene su počele naglo rasti dijelom zbog inflacije (200kn danas više ni približno ne vrijedi koliko 200kn prije 2-3 godine), a dijelom zbog sve veće popularnosti onlyfansa. Kao što je netko već iskomentirao, drkaroši su došli na svoje. Dokle god raste broj onih koji su spremni plaćati za slike i videose, sve manje ženski će nuditi susrete i bit će skupe. Za ovakvu lošu ponudu možemo zahvaliti iskompleksiranim drkarošima i incelima koji nemaju muda nalazit se uživo i na taj način sjebu nas koji želimo incall/outcall.
Ta mala je cista navlakusa...jos pise da radi dominaciju...za koliko?! barbara i nina su koma usluga opcenito nikakva svi ih popljuvali idu samo na izgled fotki.U sirokom luku izbjegavati te kokosi....Ova druga fetish girl ti je Helena. Jako zgodna cura, mlada, super tijelo, slike su njene. Ona radi masažu sa drkicom, potpuno gola ali nemreš je pipnut. Stopala dodatno naplati i jako je skupa. Cijena je bila 600. Frustrirajuće jer je nemreš ni pipnut niti polizat sise a kamoli da ti sjedne na facu. Za tu cijenu za malo sisanja nožnih prstiju i drkice, previše.
ha, to ti je kad pasteaš a ne čitašJel bio netko kod ove?
Masaža ručno, dominacija, feminizacija, strepon, footfetish.
Za 35+ higijenski uredne i dobro stojeće muškarce Sexy brineta Viki ( 30 ), divne građe i bujnih grudi U mom prostoru…www.oglasnik.hr
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|