Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cijene nažalost nikad neće ić dole jer posla uvijek imaju. Spuste najvjerojatnije stalnim, al uvijek dolaze novi, koji skupljaju hrabrost pa kad skupe idu.Ili čekaš dok se cijene ne spuste, malo bojkotirati i njima će zaškripiti, pa će cijene možda biti primamljivije
Ja sam bio, ok je cura i ima pristojna stopala. Ne baš foot goddess kako tvrdi ali lijepaJel bio itko kod ove? Ako je netko bio molim samo info dali se isplati
Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Gdje se nalazi?Ja sam bio, ok je cura i ima pristojna stopala. Ne baš foot goddess kako tvrdi ali
Bila je na MalešniciGdje se nalazi?
Jel radi footjob ili dozvoljava barem svrsavanje na stopala?Ja sam bio, ok je cura i ima pristojna stopala. Ne baš foot goddess kako tvrdi ali lijepa
A to ne znam. PitajJel radi footjob ili dozvoljava barem svrsavanje na
Dolazim poslovno u Split za koji dan imate li neku preporuku za curu s lijepim stopalima?
Budem zvao pa ćemo vidjet.U ponedjeljak sam dolje.SPLIT:FOOT FETISH za sve ljubitelje lijepih ženskih stopala👡👠👢👟 - - Ljubavni oglasnik
Predivna stopala,uvijek uređena i njegovana,pozivaju te da se poigraš njima. Foot fetish,foot worship,pantyhose fetisljubavni-oglasnik.net
Navodno je dobra. Ako odeš javi.
Jesi bio?Budem zvao pa ćemo vidjet.U ponedjeljak sam dolje.
Jesam i volio bih se vratiti zato neću puno pisati jer me upozorila da ne voli da se o njoj piše,bilo pozitivno bilo negativno i ja ću to poštovat.Slike su njene,sve je kako piše u oglasu,a za ostalo ćeš se morati sam uvjeriti.Jesi bio?
Nije više u ZgBila je na Malešnici
Kako znas? steta bas sam htio otici da vidimNije više u Zg
Zvao vise puta na broj bez uspjehaJesam i volio bih se vratiti zato neću puno pisati jer me upozorila da ne voli da se o njoj piše,bilo pozitivno bilo negativno i ja ću to poštovat.Slike su njene,sve je kako piše u oglasu,a za ostalo ćeš se morati sam uvjeriti.
Kada si zvao?Koliko mi je poznato radi uvijek popodne između 2 i 7.Ja je uvijek dobijem,ali ja sam sad već "stalni"klijent.Zvao vise puta na broj bez uspjeha
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|