RusselAdler
Active member
Anja ili Helena. Ali obje dosta skupe jbg.Koju bi priporucili samo za footfetish. Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Anja ili Helena. Ali obje dosta skupe jbg.Koju bi priporucili samo za footfetish. Hvala
Koja je ta Anja, može link na oglas?Anja ili Helena. Ali obje dosta skupe jbg.
Koja je ta Anja, može link na oglas?
Kolko uzimaju?Anja ili Helena. Ali obje dosta skupe jbg.
70-100 eura za pola sata, ovisno o usluziKolko uzimaju?
To je ja mislim ona cura iz siska, imas par stranica prije neko je pisao o njojhttps://ljubavni-oglasnik.net/oglasi/detalji/sexy-stopala-mlade-cure-/oglas.php?id=199385&cid=66
Jel bio ko?? Saljem poruku, ne odgovara
Plavokosa 25
Hello :) pružam masaže, druženje uz senzualne dodire i završetke, dominacija, fetiši :) Uredan, lijep i čist prostor.…www.oglasnik.hr
Dogovor: relativno lagan. kažeš želje, ona kaže cijenu.
Prostor: sama u iznajmljenom stanu. higijena na super nivou, cura je čistunka
Minus: prenemaganje kod mog svršavanja.
Higijena: super. stan čist, wc čist, list ručnik, ona jako pazi na to
cura: plava, oko 170cm, u dvadesetima, pričljiva, istakutijih oblina
Stopala: veličina 40, uredna. meni je minus bio što je sama farbala nokte netom prije nego sam nazvao. kaže da inaće ide na pedikuru. vidi se da ih inaće njeguje.
Akcija: ne požuruje, pričljiva (možda i previše). stopala su joj škakljiva, blago perverzna.
Opći dojam: tko voli plavuše u dvadesetima, čiste i uredne, ne debele a da ih imaš za šta primit bit će zadovoljan. škakljiva je po stopalima, ako nekom fetishistu to smeta možda nije najbolji odabir.
Radno vrijeme: nisam pitao. ja sam ju uhvatio oko 18h.
Ponoviti: možda ne odmah, al u budućnosti da
Jesu li joj stopala njegovana? Ne volim iskreno ako su bananko, bez nalakiranih noktiju, suha itd. Dosta cura, čak i mlađih, je nažalost takvo.Lijepa zena je super.
Jel mos samo rec koliko para i vrimena?Ja sam bio, ok je cura i ima pristojna stopala. Ne baš foot goddess kako tvrdi ali lijepa
Stari nemre se nac ni lijepa, njegovana stopala curke a da i ona (polu)uziva, kamoli jos i tetovazu. SretnoEkipa, bok!
Zna li netko neku koja ima tetovažu na stopalu?
Volio bi se poigrat s pošaranim stoalima...
Sindy sa po jos uvijek NO1Stari nemre se nac ni lijepa, njegovana stopala curke a da i ona (polu)uziva, kamoli jos i tetovazu. Sretno
Kali Lust na Fetu ima tetovirana stopala, al s njom se nemozeš baš igratEkipa, bok!
Zna li netko neku koja ima tetovažu na stopalu?
Volio bi se poigrat s pošaranim stoalima...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|