Jbg zvao sam od 14 nije se uopce javila pa mi nije bilo jasno... termin je ocito bio aktivan za stalne...Do 18:30 ili od 18:30 ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jbg zvao sam od 14 nije se uopce javila pa mi nije bilo jasno... termin je ocito bio aktivan za stalne...Do 18:30 ili od 18:30 ?
Ok, hvala. Nadam se da se vidimo uskoroBila sam cjelo popodne zauzeta,inače s kojim se prvo dogovorim tog gospod.prvo primio bez obzira jer stalni ili nije.
Nisi razumio uopće.u tebe menga traje 3 sata hahah
Mike,jesi aktivna nedjeljom inače?Bila sam cjelo popodne zauzeta,inače s kojim se prvo dogovorim tog gospod.prvo primio bez obzira jer stalni ili nije.
Jel to sada nedavno bilo ili prije kako ona tvrdi?Nudila bez zaštite, ja se obuko i okrenuo!!!! Izbjegavat!!!
Ovo šta dotični tvrdi nikad nije se desilo da neko iz nekog razloga obuče i ode .Daj pišite normalne recenzije a ne gluposti .Jel to sada nedavno bilo ili prije kako ona tvrdi?
Nema sad,,a nekad je biloAli baš uvjek držim do higijene i kvalitete same usluge nikad nije bilo drugačije.A što se tiče teme sex bez prezervativa nema.
Da tako je u pravu si bilo pa prošlo.Nema sad,,a nekad je bilo![]()
To nisu moji kljenti več iskompleksirani pojedinci.I kome da viruje covik sad ? Mireli ili musterijama ???
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|