Mirela miky
Member
Meni svi kljenti isti i uvjek idem s poštovanjem prema svakom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno i to,ali ima ono ako ti sebe ne postujes nece niko,u prevodu u nasem poslu ako dopustis da se neko ponasa prema tebi kao prema govnetu na kojem se treba izivljavati,samo zato jer je platio.Ne znam jesi se susrela sa tim a sigurno jesi uvjek dodje neka budala,i kad mi se neko pocne cjenkati pa ovde moras misliti i na svoju sigurnost a to isto kosta pored ostalih stvariMeni svi kljenti isti i uvjek idem s poštovanjem prema svakom.
Tako bi trebalo biti i to obostrano.Meni svi kljenti isti i uvjek idem s poštovanjem prema svakom.
U pravu si,zato te bahate i iskompleksirane osjetiš preko telefona,barem ja .Al kad vide žensku zgodnu s oblinama(ne previše)frizura top sređenu,frizura , nokti , štikle onda se stvari mijenjaju onda dozvole sa ti vodiš "igru".Naravno i to,ali ima ono ako ti sebe ne postujes nece niko,u prevodu u nasem poslu ako dopustis da se neko ponasa prema tebi kao prema govnetu na kojem se treba izivljavati,samo zato jer je platio.Ne znam jesi se susrela sa tim a sigurno jesi uvjek dodje neka budala,i kad mi se neko pocne cjenkati pa ovde moras misliti i na svoju sigurnost a to isto kosta pored ostalih stvari
Zamolila bih forumaše da slobodno napišu komentare (koji su bili u zadnje vrjeme)znači kako ja izgledam kakva mi usluga i odnos prema klijentu.Ne želim da se piše ono šta nije istina.hvala.
- stavi slike miky- ispočetka je možda( veliko možda) i bilo simpatično al već si se svima popela na kurac - bio sam kod tebe 3 put i od toga sam čekao dva puta po sat vremena, i nisam jedini... usluga je bila dobra, stan je bio čist ti si bila pristojna... i to je to- a izgleda da ću te ponovno posjetit i ponjet ću fotoaparat jer nemogu vjerovat da te nijedn kreten još nije posliko! - i ovo kaj kažeš da tipovi koji dođu kod tebe kažu da samo čitaju i ne komentiraju na forumu ( ja sam jedan od tih)Zamolila bih forumaše da slobodno napišu komentare (koji su bili u zadnje vrjeme)znači kako ja izgledam kakva mi usluga i odnos prema klijentu.Ne želim da se piše ono šta nije istina.hvala.
Koga ovu Mirelu?Momci zaobilzite je u širokom luku,jucer sam bio i jebao sam ju bez kondoma i svršavanje u macu,glumi finu ženu a pička ko titanik![]()
DaKoga ovu Mirelu?
Nije valjda to pises tako i da je zaobilaze pa sto si je ti jebo bez kondoma
frajeru ako si je ti jebao bez kondoma zašto ju onda kudiš što to radi....pravi muškarac to ne radi a ti to izgleda nisi.....Kod Mirele sam bio jednom samo i to davno,ali dovoljno mi je bilo da shvatim da je žena i zgodna i potpuno ok kao osoba....puno vas bi voljelo imati takvu pored sebe...na kraju moramo se i mi svi pogledati u ogledalo pa onda tek nekoga omalovažavatiMomci zaobilzite je u širokom luku,jucer sam bio i jebao sam ju bez kondoma i svršavanje u macu,glumi finu ženu a pička ko titanik![]()
a valjda je izračunala da joj nisu plodni daniPa nije htijela kondom stavit,pušila je i samo je skočila na kurac i kaže samo me jebi,nema veze! 1000% istina
siniša ili skraćeno 'simp'frajeru ako si je ti jebao bez kondoma zašto ju onda kudiš što to radi....pravi muškarac to ne radi a ti to izgleda nisi.....Kod Mirele sam bio jednom samo i to davno,ali dovoljno mi je bilo da shvatim da je žena i zgodna i potpuno ok kao osoba....puno vas bi voljelo imati takvu pored sebe...na kraju moramo se i mi svi pogledati u ogledalo pa onda tek nekoga omalovažavati
Na mjestupa što joj nisi prigovorio u facu a ne ovdje ju zajebavat...nije ti to baš fora...kudiš jednu od najkoretnijih u Zagrebu
BravoJel moguce da si toliko glup da ne vidis oglas tu na forumu!?!
AmenMirela,ti si kraljica![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |