Mirela miky
Active member
U zadnjih 2 godine sam radila na izgledu tako da sam top i bolje nego prije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Miky nema komentaraMomci zaobilzite je u širokom luku,jucer sam bio i jebao sam ju bez kondoma i svršavanje u macu,glumi finu ženu a pička ko titanik![]()
Kako kaže ovaj likMiky nema komentara
Kako laže ovaj likKako kaže ovaj lik
Naravno da nema,kad je istinaMiky nema komentara
A miš maliMomci zaobilzite je u širokom luku,jucer sam bio i jebao sam ju bez kondoma i svršavanje u macu,glumi finu ženu a pička ko titanik![]()
Ma laže kao pas,želi samo popljuvati za njegovu informaciju jučer nisam radila jer imam menstruaciju ,tako da nek priča šta god želi.A miš mali![]()
Dolaze mi ljudi iz foruma i ne mogu vjerovat šta neki pojedinci iznose,svi su s mnom oduševljeni i s mojom uslugom.A miš mali![]()
Zena zivi od ovog posla i naravno da ce reagovat ako nije istinaMolim admina da izbaci ovu Mirelu s foruma ovo je prevrsilo svaku pa zena se ne gasi prakticki trolla vlastitu temu
Ne znam jel' čovjek laže ili ne, ali u četvrtak ste radili jer smo se čuli telefonom i nije bilo govora o mengi, a ja sam otišao drugdje jer mi se kroz gužvu nije dalo do VasMa laže kao pas,želi samo popljuvati za njegovu informaciju jučer nisam radila jer imam menstruaciju ,tako da nek priča šta god želi.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|