Ma nemoguce…Znaci da si nesto pokupila...?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nemoguce…Znaci da si nesto pokupila...?
Nema
Prostor,higijena,usluga sve 10. Mislim da ti nije potrebno raspravljati ovdje na forumu jer većina ovdje samo komentira i propituje a ne ide nikud.Mak ljudi ne razumiju tvoj sarkazam,stvarno držim do kvalitete u svakom smislu,smršala sam 10 kilograma treningom i sad sam top.A opet s druge strane muškarci imaju kompleks prema ljepim ženama bojeći se brzog završetka ili da ne mogu se opustiti.Moj zaključak je da ako i pIre dobro izgledaš nije dobro.
Ova sama sebe hvaliApsolutno svaka pohvala,TOP ŽENA koja OBOŽAVA SEX i sve se može dogovoriti s njom.Sex sa,voli jače udaranje i po 2 puta ko može.Žena je umjetnica i zna znanje.Moramo se dogovoriti za trojac ja i cura i ti ako si za?
MožeOva sama sebe hvali![]()
O čemu pričašv,nemam potrebe sebe hvaliti,poštivam kljente koji dolaze kod mene i držim do kvalitete usluge.Ova sama sebe hvali![]()
javi seO čemu pričašv,nemam potrebe sebe hvaliti,poštivam kljente koji dolaze kod mene i držim do kvalitete usluge.
Bilo bi mi ipak drago da mi odgovorite u inbox, da ne zovem bez veze i gubim Vase vrijeme pitanjima za usluge koje mozda ne radite.Nazovi imaš broj Erotik. djevojka i sve saznaš.
Daj, jedi govna, i ti i tvoja ekipa spemera ovdje
Postivas ti samo novce kao i tvoje kolegiceO čemu pričašv,nemam potrebe sebe hvaliti,poštivam kljente koji dolaze kod mene i držim do kvalitete usluge.
Ovo mi je vrh, koristit usluge dama najstarijeg zanata i onda ovako pisat o njima, sa visoka, ko kakav velečasni, očenašek... Mi smo daleko gori od njih, jer da nema korisnika tih usluga cure bi se zaposlile po dućanima, frizerskim salonima, uredima, bolnicama itd. Ali dok je nas moralista kad su jaja prazna, a jad su puna zovi ih, trči na adresu....Postivas ti samo novce kao i tvoje kolegice
Bilo bi mi ipak drago da mi odgovorite u inbox, da ne zovem bez veze i gubim Vase vrijeme pitanjima za usluge koje mozda ne radite.![]()
Ovo mi je vrh, koristit usluge dama najstarijeg zanata i onda ovako pisat o njima, sa visoka, ko kakav velečasni, očenašek... Mi smo daleko gori od njih, jer da nema korisnika tih usluga cure bi se zaposlile po dućanima, frizerskim salonima, uredima, bolnicama itd. Ali dok je nas moralista kad su jaja prazna, a jad su puna zovi ih, trči na adresu....
Normalno da je za novac ,jer si bio pa znaš koliko ja truda uložim ,tu blezgaraš tko zna možda nisi nigdje ni išao.Postivas ti samo novce kao i tvoje kolegice
Bio bio,a volio bi da nisamMislim da n
Normalno da je za novac ,jer si bio pa znaš koliko ja truda uložim ,tu blezgaraš tko zna možda nisi nigdje ni išao.
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|