Erotik djevojka - Mirela

Mak ljudi ne razumiju tvoj sarkazam,stvarno držim do kvalitete u svakom smislu,smršala sam 10 kilograma treningom i sad sam top.A opet s druge strane muškarci imaju kompleks prema ljepim ženama bojeći se brzog završetka ili da ne mogu se opustiti.Moj zaključak je da ako i pIre dobro izgledaš nije dobro.
Apsolutno svaka pohvala,TOP ŽENA koja OBOŽAVA SEX i sve se može dogovoriti s njom.Sex sa,voli jače udaranje i po 2 puta ko može.Žena je umjetnica i zna znanje.Moramo se dogovoriti za trojac ja i cura i ti ako si za?

Mak ljudi ne razumiju tvoj sarkazam,stvarno držim do kvalitete u svakom smislu,smršala sam 10 kilograma treningom i sad sam top.A opet s druge strane muškarci imaju kompleks prema ljepim ženama bojeći se brzog završetka ili da ne mogu se opustiti.Moj zaključak je da ako i pIre dobro izgledaš nije dobro.
Prostor,higijena,usluga sve 10. Mislim da ti nije potrebno raspravljati ovdje na forumu jer većina ovdje samo komentira i propituje a ne ide nikud.

Postivas ti samo novce kao i tvoje kolegice
Ovo mi je vrh, koristit usluge dama najstarijeg zanata i onda ovako pisat o njima, sa visoka, ko kakav velečasni, očenašek... Mi smo daleko gori od njih, jer da nema korisnika tih usluga cure bi se zaposlile po dućanima, frizerskim salonima, uredima, bolnicama itd. Ali dok je nas moralista kad su jaja prazna, a jad su puna zovi ih, trči na adresu....

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh