Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma daaa pa ko lud sam da kurvama ližem pičke . Pa koji je tebi kurac ???Jel tko lizao Mirelu?
Brijem da većina liže, ja osobno neMa daaa pa ko lud sam da kurvama ližem pičke . Pa koji je tebi kurac ???
A koji je tebi kurac upadati u diskusiju koja te se ne tiče?Ma daaa pa ko lud sam da kurvama ližem pičke . Pa koji je tebi kurac ???
Pa ovo se svakog treba ticati i ako samo jednog odvratim od lizanja pički jebenim kurvama već sam puno napravio.A koji je tebi kurac upadati u diskusiju koja te se ne tiče?
treba te predložiti za svecaPa ovo se svakog treba ticati i ako samo jednog odvratim od lizanja pički jebenim kurvama već sam puno napravio.
Tebe treba predložit za debila. Za drugo nisi nego da boleštinu pokupiš i ne treba te žalit nego one kojima ćeš prenijet a ni krive ni dužne. Majmunetreba te predložiti za sveca
Tvojoj mami za početakTebe treba predložit za debila. Za drugo nisi nego da boleštinu pokupiš i ne treba te žalit nego one kojima ćeš prenijet a ni krive ni dužne. Majmune
a da za promjenu napišeš neku recenziju ????? nemaš nijednu recenziju šta te boli qrac dal liže pičku kurvi on je bar ju vidio za razliku od tebe . upadaš u diskucije na svaku temu jer nemaš što drugo napisat nisi nikad ni bio kod nijedne zato i jesi frustriranPa ovo se svakog treba ticati i ako samo jednog odvratim od lizanja pički jebenim kurvama već sam puno napravio.
E sad ne znam tko je tu frustriran . Ti kaj moras kurve placat jer si glup ko kurac pa nemres normalnu picku zbarit ili ja koji ih imam 5 na lageru a na kurvu odem samo ako je ekstra klasa i ispunjava moje kriterije koji su dosta visoki.a da za promjenu napišeš neku recenziju ????? nemaš nijednu recenziju šta te boli qrac dal liže pičku kurvi on je bar ju vidio za razliku od tebe . upadaš u diskucije na svaku temu jer nemaš što drugo napisat nisi nikad ni bio kod nijedne zato i jesi frustriran
Ti možeš jedino svojoj jer bi ti vjerojatno samo ona pičke dala iz sažaljenja.Tvojoj mami za početak
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|