Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vjeruj da se ne isplati. Najisplativije je ostat doma i ručni rad.Ovakva pitanja su u rangu onog dali poć na dobru janjetinu ili pojest burek.Jel bio ko u zadnje vrijeme kod mirele? Razmisljam vec neko vrijeme da odem kod nje posto nisam nikad iso kod eskort dama pa me zanima dal se isplati otic kod nje i ako je netko bio u zadnje vrijeme. Procito sam recenzije sve ali me zanimaju najsvjezije
Burek logicnoVjeruj da se ne isplati. Najisplativije je ostat doma i ručni rad.Ovakva pitanja su u rangu onog dali poć na dobru janjetinu ili pojest burek.
A kad si bio kod nje?Vjeruj da se ne isplati. Najisplativije je ostat doma i ručni rad.Ovakva pitanja su u rangu onog dali poć na dobru janjetinu ili pojest burek.
A kad si bio kod nje?
Molim da ne lažete ako niste bili kod Mirele .Burek logicno
Ja bi htio doc al su me zanimali najsvjeziji dojmovi od klijenataDali ste bili u zadnje vrjeme pa znate,mislim da niste.
Pa da tako je najbolje.Ja iskreno nisam bio. Ali kao i za vecinu nema bas povratnih informacija pa onda lijepo odem i sam se uvjerim kako je
Isto pitanjeMirela jel dozvoljavas svršavanje po licu?
Bio sam više puta puta a imaš i moju recenziju. Tko nije shvatio moj sarkazam e za to mu ja nisam kriv.A kad si bio kod nje?
Meni je Mirela top... pohvale dami...bio dva putaMak ljudi ne razumiju tvoj sarkazam,stvarno držim do kvalitete u svakom smislu,smršala sam 10 kilograma treningom i sad sam top.A opet s druge strane muškarci imaju kompleks prema ljepim ženama bojeći se brzog završetka ili da ne mogu se opustiti.Moj zaključak je da ako i pIre dobro izgledaš nije dobro.
Da dogovaramo se za detaljeIsto pitanje
Hvala TomekMeni je Mirela top... pohvale dami...bio dva puta
Nadam se uskorom dolasku opet... lokacija nadam se ista...Hvala Tomek
Tel: 064/677-677
|
|
|
|