dexter0910
Active member
Zašto bi se netko time hvalio?Hoces iskreno!?
Pola oglasnika sam jebao bez kondoma sa svrsavanjem u njih a ti se samo tjesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto bi se netko time hvalio?Hoces iskreno!?
Pola oglasnika sam jebao bez kondoma sa svrsavanjem u njih a ti se samo tjesi
Ja istinu govorimAko nešto napišete ,a dosta toga nije istina nije u redu.
Netrebas se sad izvlacit kad svi znamo koji dolazimo k tebi da moze bez kondoma.Ma nemoj ja sam ta o kojoj pričaš i lažeš kao pas.
Evo ja danas bio kod nje i u pola sata 2 puta svrsio u njenu macu bez kondoma, a bio sam prije toga 3 puta kod nje.
I bas neki dan posaljem svog frenda u ophodnju koji nije nikad bio kod nje pa da ju testiramo dal daje bez kondoma, dođe on kod nje svjeze otusiran, krene ona njemu pusiti i nakon toga ona njega zajase bez kondoma, moj frend u pocetku se opire i pita za kondom a ona mu kaze da moze bez kondoma i stavi kurac u sebe i jase ga, i naravno moj frend svrsi u nju a ona ga pita ako moze da jos jednom moze ponovit, i nakon kratke pauze on jos jednom svrsi u nju. Pa ti i dalje vjeruj da se ne sevi bez kondoma a mog frenda bez pitanja ubacila u sebe bez kondoma
..možda tip ima viškaZašto bi se netko time hvalio?
Skoro kao uzivoKoliko je slika u oglasu realna?
Jel teško dogovorit sex bez kondoma snjom?Skoro kao uzivo
Nije, mozda ce ti i sama ponuditiJel teško dogovorit sex bez kondoma snjom?
Skoro kao uzivo
Onda se moze i svrsit u nju?Nije, mozda ce ti i sama ponuditi
Začepi , 1-2-3, zadnji put , OK?Skoro kao uzivo
Naravno da možeOnda se moze i svrsit u nju?
Porvrdujem sve napisano bio dvaput il triput davno zadnji put sigurno prije godinu dana i samo ga je zajasila kaze jebo kondom nije prirodno i matirala me hahahah al zato vise nikad nisam otisao makar je hot picka pravacza svoje godineEvo ja danas bio kod nje i u pola sata 2 puta svrsio u njenu macu bez kondoma, a bio sam prije toga 3 puta kod nje.
I bas neki dan posaljem svog frenda u ophodnju koji nije nikad bio kod nje pa da ju testiramo dal daje bez kondoma, dođe on kod nje svjeze otusiran, krene ona njemu pusiti i nakon toga ona njega zajase bez kondoma, moj frend u pocetku se opire i pita za kondom a ona mu kaze da moze bez kondoma i stavi kurac u sebe i jase ga, i naravno moj frend svrsi u nju a ona ga pita ako moze da jos jednom moze ponovit, i nakon kratke pauze on jos jednom svrsi u nju. Pa ti i dalje vjeruj da se ne sevi bez kondoma a mog frenda bez pitanja ubacila u sebe bez kondoma
Super izgleda ali svakome dopusta seks bez kondoma sa svrsavanjem unutraPorvrdujem sve napisano bio dvaput il triput davno zadnji put sigurno prije godinu dana i samo ga je zajasila kaze jebo kondom nije prirodno i matirala me hahahah al zato vise nikad nisam otisao makar je hot picka pravacza svoje godine
Mogu li i ja doći kod tebe?Netrebas se sad izvlacit kad svi znamo koji dolazimo k tebi da moze bez kondoma.
Doci cu iduci tjedan opet kod tebe
Kod te kod koje dvi dolazite?Mogu li i ja doći kod tebe?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|