Dominacija

Klošarka kriminalka koja se predstavlja kao Ivona Herceg i Dora Bracun (imena u e-mail adresama). Broj 095-552-87-15. Predstavlja se kao da ima 19 godina pa do 28. Uvijek ima klošarske priče, moli lovu, nema šta za jesti, istukao je dečko itd. Uvijek traži plaćanje unaprijed bonom ili aircashom. Jednom sam joj nešto uplatio za video, nije poslala video, blokirala me je. Zadnje smeće, ološ.
Hvala za info, evo ja sam ju prijavio fet-u i rekao razlog 3. točka da je scammer i da uzima ludima novac za custom video i da onda blokira, rekao i još jednom prijatelju i jednoj prijateljici tako da možda urodi plodom.
 
Hvala za info, evo ja sam ju prijavio fet-u i rekao razlog 3. točka da je scammer i da uzima ludima novac za custom video i da onda blokira, rekao i još jednom prijatelju i jednoj prijateljici tako da možda urodi plodom.
I ja sam je isto prijavio na Fetu. Ali vjerojatno će ona otvoriti novi profil pa krenuti ispočetka. Žalosno.
 
U Zg nema nijedna ne vrhunska vec cak ni solo domina.Koji uzas od hebene drzave nijedna sfera ne stima a zenske su zivi uzas😁
 
Da, 1stra se jednom javio pristojno nije ništa odgovorila ni na fetu ni na mail, Skadi mi je ko neka baba iskreno, a Kali se vidi da je dobra riba.
 
Pozdrav
Ima li tko iskustva s online dominacijom?
Slučajno upoznao preko Badoo jednu Mađaricu... Nisam ni znao da je domina, dok mi nije poslala neke svoje slike koje su djelomično to otkrivale. Kad sam vidio lisice na krevetu, rekao sam joj da volim te igrice, a ona se onda otkrila i rekla kako to nisu igre i kako je to ozbiljna stvar, te ako želim išta sa njom da joj moram služiti i dušom i tijelom. Isti sekund sam se napalio i preobrazio u njenog roba. Bitno je usuglasiti neke stvari: šta kome odgovara a šta ne... Unatoč tome što postoje uvik stvari kod kojih ćete se razilaziti, bitno je da s tim budete na čisto, jer ima tu dosta toga za zadovoljiti partnera.
Prije fizičke dominacije obavili smo to online. Par šamara za dobar dan su bila više nego dovoljna da se zna da je ona glavna i da znam da ne smijem reći ni riječ bez njenog dopuštenja. Lizanje stopala i nogu me jako zapalilo, a facesit i gušenje njenim velikim sisama me dovelo do vrhunca . Iako je bila malo punina, njena velika guza i sise br.6 su bile savršeno oružje za kontrolirati moje stanje. Nisam znao da je online ovako nešto moguće, ali mi je savršeno argumentirala to kao što je moguć seks sa povezom, da je tako moguća i dominacija online.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh