jesam, čak se i javila, al nakon toga ništa...Mudro zboriš, ili ako si upoznao na nekom zatvorenom partyu i sl.
Jesi probao možda ista sa Dipamom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jesam, čak se i javila, al nakon toga ništa...Mudro zboriš, ili ako si upoznao na nekom zatvorenom partyu i sl.
Jesi probao možda ista sa Dipamom?
ajde prijatelju, nabaci neki hint da ne lutamo. . nije ta Slovenija tak malaDecki Slovenija zakon. Nazoves, dogovoris, odradis, otiđes, pa se vratis slj. put. Nije mi zao niti para, goriva niti vinjete. Prave domine sa studiom kak spada, oprema itd. Nezalim niti eura. Jer za te pare takava seansa tu kod 9vih nasih nema sanse. Kad isprobam u Slo prebacujem se na Srbiju. Pa nek ove nase traze milione i princeve na bijelom konju
da fakat, daj neki link, gdje to tražit?Decki Slovenija zakon. Nazoves, dogovoris, odradis, otiđes, pa se vratis slj. put. Nije mi zao niti para, goriva niti vinjete. Prave domine sa studiom kak spada, oprema itd. Nezalim niti eura. Jer za te pare takava seansa tu kod 9vih nasih nema sanse. Kad isprobam u Slo prebacujem se na Srbiju. Pa nek ove nase traze milione i princeve na bijelom konju
Slo excort pod Dominacijada fakat, daj neki link, gdje to tražit?
NFS dali vi znate koju žensku osobu s brojem da prima Fisting
NeNFS dali vi znate koju žensku osobu s brojem da prima Fisting
Ja sam bio nedavno… faca koma tijelo može proći s obzirom na godine sise dobreJa sam probao, ali sam se okrenuo i otišao... Super zvuči na telefonu, sve može i ok cijena, ali kad sam došao tamo... starija debeljuškasta gospodža u nekoj koži, zadimljen stan... nije mi se ostajalo i otišao sam... premda kažu neki koji su bili da je dobro bilo.. ukusi...
Kolko ti chik babac naplatio nedavno?Ja sam bio nedavno… faca koma tijelo može proći s obzirom na godine sise dobre
Ali strapon radi vrhunski, bez žurbe i požurivanja bas žena zna sto radi.. tako da jedina domina koja vrijedi novaca
O kome se radi, nisam vidio prepisku? Skandi?Ja sam bio nedavno… faca koma tijelo može proći s obzirom na godine sise dobre
Ali strapon radi vrhunski, bez žurbe i požurivanja bas žena zna sto radi.. tako da jedina domina koja vrijedi novaca
Ma babac Tea ex Ravnice sad navodno PreckoO kome se radi, nisam vidio prepisku? Skandi?
Noge i sise su na fotkama s oglasa djelovale super, kakva je u faci?Ma babac Tea ex Ravnice sad navodno Precko
Noge koma ko ragbijas Novog Zelanda,stopala solidna...faca gabor teski.Cice su jedino kaj valja na njoj.Noge i sise su na fotkama s oglasa djelovale super, kakva je u faci?
Moram priznati jako lijepa u licu s obzirom da ima 52 godine,jedino ako su to neke stare slike.Zaista djeluje prejebeno.Noge i sise su na fotkama s oglasa djelovale super, kakva je u faci?
Ti stari ne vidis dobro...u faci je ko majmun a ima ona vec sad 60 gMoram priznati jako lijepa u licu s obzirom da ima 52 godine,jedino ako su to neke stare slike.Zaista djeluje prejebeno.
Ma ne smeta to meni toliko.Ti stari ne vidis dobro...u faci je ko majmun a ima ona vec sad 60 g
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|