Pretpostavljam da ćeš se uskoro prijavit i za Sig. NE MOŽE, odnosno može poslije Mira i mene. Eto da znaš.
Ne hvala, nije moj tipPretpostavljam da ćeš se uskoro prijavit i za Sig. NE MOŽE, odnosno može poslije Mira i mene. Eto da znaš.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pretpostavljam da ćeš se uskoro prijavit i za Sig. NE MOŽE, odnosno može poslije Mira i mene. Eto da znaš.
Ne hvala, nije moj tipPretpostavljam da ćeš se uskoro prijavit i za Sig. NE MOŽE, odnosno može poslije Mira i mene. Eto da znaš.
Evo konacno neko... Ovo je postalo kao da sam jedina u RH...Ne hvala, nije moj tipsamo vi dajte
E jesi čovjek, svaka ti dala!Ne hvala, nije moj tipsamo vi dajte
Ma laže, glumi neosvojivost ne bi li te zaintrigirao. " Đubre " lukavo.Evo konacno neko... Ovo je postalo kao da sam jedina u RH...
Ma jok brate, dok dodjem na red Sig ce imati 40 g a ja 50 g. Da nema cura s EGE mozda bi se onda ubacio u bitku za nju. Ovako prepustam vama i radim dobro djelo odmah.Ma laže, glumi neosvojivost ne bi li te zaintrigirao. " Đubre " lukavo.
Okej...okej...pratim te da znaš.Ma jok brate, dok dodjem na red Sig ce imati 40 g a ja 50 g. Da nema cura s EGE mozda bi se onda ubacio u bitku za nju. Ovako prepustam vama i radim dobro djelo odmah.
preferiram zgodne cure iliti ono sto je mom oku ugodno. Nemam preferenciju sto se toga tice. To je kao da imas dvoje djece i pitas me koje dijete vise volimOkej...okej...pratim te da znaš.
Jel preferiraš CCCP ili Latine?
Tako nekakoPojednostavljeno voliš svaku pičku u prihvatljivom pakiranju....moderator će te odmah pohvaliti i staviti među odlikaše.
Samo moraš dati par recenzija za taj status...Tako nekako![]()
Budem cim bude friska prilika, necu ici u proslost jer te cure vise nisu u ZGSamo moraš dati par recenzija za taj status...
Bach, vidija san par Britanki po gradu..jel ih smijem pitati dal su riđe po svuda?Za dječake početnike potrebne su neke strpljive, kulturne i pričljive žene tipa nekadašnje Amele i Romane (nažalost, ne radu odavno, oni koji su jebali prije 10 i više godina sjetit će se ovih dviju sa Savice). Alternativa su i mlade razvedene mamice, koje su vrlo pažljive u seksu. Takve žene preferiraju GFE, vrlo su pažljive, prema partneru se odnose kao prema djetetu, znaju čak i podojiti.![]()
Trebao bi to ispitat.Bach, vidija san par Britanki po gradu..jel ih smijem pitati dal su riđe po svuda?
Vjerojatno će ti prilijepiti šamarčinu ako budeš tako predirektan. Treba ih izvesti na večeru i u nekoj opuštenoj situaciju ih upitati takvo nešto.Bach, vidija san par Britanki po gradu..jel ih smijem pitati dal su riđe po svuda?
Ništa, sačekati ću da se opiju pa onda ide interview...Vjerojatno će ti prilijepiti šamarčinu ako budeš tako predirektan. Treba ih izvesti na večeru i u nekoj opuštenoj situaciju ih upitati takvo nešto.
Šta, kad budem tražija kćer da ide doma da usput malo pitamTrebao bi to ispitat.
Mozda najprije na Zrcu ili na Ultri to mozes saznat![]()
Nemas druge, kao ides da provjeris di je, jel sve ok, brines se jel, a ti usput priupitas koju Britanku par pitanja, cisto onako informativno.Šta, kad budem tražija kćer da ide doma da usput malo pitam![]()
Za dječake početnike potrebne su neke strpljive, kulturne i pričljive žene tipa nekadašnje Amele i Romane (nažalost, ne radu odavno, oni koji su jebali prije 10 i više godina sjetit će se ovih dviju sa Savice). Alternativa su i mlade razvedene mamice, koje su vrlo pažljive u seksu. Takve žene preferiraju GFE, vrlo su pažljive, prema partneru se odnose kao prema djetetu, znaju čak i podojiti.![]()
nakon ovog ja bih zatvorio temu. moj naklon.Ma gledajte , Sigy je cura kod koje se diže u 99% slučajeva , jer je ona mila i draga i strpljiva . Ona ne požurujue jer za nju samu vrijeme ne postoji . Zato bi takav tip djevojaka preporučio početnicima , jbg Sigy ti si predškolski odgoj , sorry .
Ako npr. takav dječak dođe kod Tea Kruge , on je izgorio, njemu se svijet srušio u sekundi . Dakle Tea Kruge nije djevojka za dječake nego za iskusne .
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|