Imam ja cool osobu ali ako trazis bas ovaj nas tip, nije za tebe..Ima li tko za preporuciti koju curu da radi ovo a da nije ovdje na oglasniku? Neka koja radi samo na preporuku? Moze u pp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam ja cool osobu ali ako trazis bas ovaj nas tip, nije za tebe..Ima li tko za preporuciti koju curu da radi ovo a da nije ovdje na oglasniku? Neka koja radi samo na preporuku? Moze u pp
live:.cid.ed03b834c2fa72fc MelinaInace primam prepourke za skype kontakte kome da se javim...
Osim Black Devil S njom vec uživam na redovnoj bazi!
Imas na skypeu, user joj je black devil, top zenska i sve sta se dogovorite odradiNe znam spada li.ovo u ovu temu ili ne, ako ne molim admine da presele gdje spada.
Trebala bi mi djevojka koja bi napravila video po narudžbi, joi tipa.
Da se vidi lice, eye contact, dirty talk na nekom od naših jezika (hrvatski, srpski...), da koristi neke specifične fraze i moje ime.
Postoji li tako nešto ili sam preambiciozan?
Molim vas preporuke ako netko misli da zna curu koja bi to mogla napraviti.
Tražiš slično što sam i ja tražio i našao sam na fejsu.. Diana Rovic.. ženska 40-ak godina, spremna na sve za tih 50€ što traži a ako ju nagradiš malo nakon prvog puta stvarno se na kraju jako isplati.. jedina je mana što kao i sve traži plaćanje unaprijed, ali vrijedi svakog eura.. tak da, moja topla preporuka ti je onaIma na skypu puno black devila, kako znati koji je onaj koji me zanima?
FakeS Melinom upravo bio na cam, radi neke akcije preko vikenda, 15€ -15 min 20€-20 min
Telegram @kikmelina
zasto? Bio si pokusao na kameri ili?
Dazasto? Bio si pokusao na kameri ili?
Mozes reci sta je bilo? Ak nije problem
Ovom sam malo prije zavrsio i najbolja je do sadaNema edit pa cu opet, jel netko mozda ovo probao kontaktirati nekako mi vuče na fake
** Hot online usluge! Zabava može početi !**
Pozdrav, ja sam Stela. Nudim razne oblike online zabave. Kamera HotChat Slike videe itd. Ako si zainteresiran za…www.oglasnik.hr
Nazalost jako puno je preporuka ali fake. Najbolji su oni koji se uclane juce i odmah daju preporukuEvo još jedan fake nažalost na preporuku kolege forumaša pa nemojte nasjesti
Evilcouple23
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|