Cure u regiji za Cyber

• Začetnik teme Začetnik teme goko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ima li tko za preporuciti koju curu da radi ovo a da nije ovdje na oglasniku? Neka koja radi samo na preporuku? Moze u pp

Vidim da se mučite svi pa evo, ja sam probao hrpu stranica i uplaćivao kredite, ali neda mi se zabavljat s tajlađankama i ostalo haha.. imam milfaru na fejsu Diana Rovic.. malo je skuplja tarifa, par slikica i videopoziv 1H uzme 50€ i klasika kao i sve unaprijed se plaća pa evo shvatite kao reklamu ili kako želite, ali vam garantiram njoj se javite i nećete se osjećat samo kao broj nego se vidi da i ona uživa

Vidim da se mučite svi pa evo, ja sam probao hrpu stranica i uplaćivao kredite, ali neda mi se zabavljat s tajlađankama i ostalo haha.. imam milfaru na fejsu Diana Rovic.. malo je skuplja tarifa, par slikica i videopoziv 1H uzme 50€ i klasika kao i sve unaprijed se plaća pa evo shvatite kao reklamu ili kako želite, ali vam garantiram njoj se javite i nećete se osjećat samo kao broj nego se vidi da i ona uživa
Ti su najaci ,uclane se i odmah daju preporuku.Da onda barem kazu istinu...Dao si truda (3min) i na njenom profilu u komentarima pise da se koriste slike od neke Marie Romeo.(ispod slike s naocalima u komentarima je link)

Ti su najaci ,uclane se i odmah daju preporuku.Da onda barem kazu istinu...Dao si truda (3min) i na njenom profilu u komentarima pise da se koriste slike od neke Marie Romeo.(ispod slike s naocalima u komentarima je link)
Ne znam prijatelju, ja sam platio i zadovoljan sam što nudi za tu cifru.. pokušavam nagovoriti na uživo ali ne želi.. nije neka top riba kao s ege ali barem si siguran da te neće prevariti a za izdrkat se dobra jd

Ne znam spada li.ovo u ovu temu ili ne, ako ne molim admine da presele gdje spada.
Trebala bi mi djevojka koja bi napravila video po narudžbi, joi tipa.
Da se vidi lice, eye contact, dirty talk na nekom od naših jezika (hrvatski, srpski...), da koristi neke specifične fraze i moje ime.
Postoji li tako nešto ili sam preambiciozan?
Molim vas preporuke ako netko misli da zna curu koja bi to mogla napraviti.

Ne znam spada li.ovo u ovu temu ili ne, ako ne molim admine da presele gdje spada.
Trebala bi mi djevojka koja bi napravila video po narudžbi, joi tipa.
Da se vidi lice, eye contact, dirty talk na nekom od naših jezika (hrvatski, srpski...), da koristi neke specifične fraze i moje ime.
Postoji li tako nešto ili sam preambiciozan?
Molim vas preporuke ako netko misli da zna curu koja bi to mogla napraviti.
Imas na skypeu, user joj je black devil, top zenska i sve sta se dogovorite odradi

Ima na skypu puno black devila, kako znati koji je onaj koji me zanima?
Tražiš slično što sam i ja tražio i našao sam na fejsu.. Diana Rovic.. ženska 40-ak godina, spremna na sve za tih 50€ što traži a ako ju nagradiš malo nakon prvog puta stvarno se na kraju jako isplati.. jedina je mana što kao i sve traži plaćanje unaprijed, ali vrijedi svakog eura.. tak da, moja topla preporuka ti je ona

Hvala.
Za sad sam stupio u kontakt s blackdevil, pa ćemo vidjeti što dalje.
U svakom slučaju ako itko ima preporuku za nešto ovog tipa samo pišite

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh