Justfigter1988
New member
Martina slo i Natalija top,probao sa obadvije ,nekad i zajedno rade
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel to Natalija sto se ovdje oglasava?Martina slo i Natalija top,probao sa obadvije ,nekad i zajedno rade
Moze kontakt u pp?Martina slo i Natalija top,probao sa obadvije ,nekad i zajedno rade
Nista posebno meni,megy mi je daleko bolja i vise se trudiJel bio tko s Enom Friedrich na kameri i koja su iskustva?
Sve vidjeno. Jel ima tko koju novu curu za preporuciti. Moze i u pp ako ne zeli javno podijeliti kontakt.Nista posebno meni,megy mi je daleko bolja i vise se trudi
Koji je to oglas?Leona online jel probao neko?
Koji je to oglas?
kaj prek of si doso do nje ili?Bio sam na video callu sa Marijom Zadravec i nisam nesto zadovoljan. Jedini plus je sto ne gleda na vrijeme i sto je srdacna. Skoro pa se i ne trudi vec samo legne i ceka kad ces zavrsiti. Slabo za 25 eura.
A za nas koji ne volimo čačkalice?Ljudi imam preporuku za video call.. Cura s onlya, 20ak godina, top dupe i ogromne sise i jos mrsava, lady.lust joj je user na onlyu
Sad sam video na of, dupe mi se ne sviđa, volim normalno dupe,ovo mi je ko od moje pokojne babePa nije cackalica zenska, bas je top gradena, ima bas ogromne sise i dupe, ali nisu joj veliki jer je debela vec bas ima veliko dupe i sisu
Da preko of smo dogovorilikaj prek of si doso do nje ili?
kako doc do kontaktaBio sam na video callu sa Marijom Zadravec i nisam nesto zadovoljan. Jedini plus je sto ne gleda na vrijeme i sto je srdacna. Skoro pa se i ne trudi vec samo legne i ceka kad ces zavrsiti. Slabo za 25 eura.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|