Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ovo neka šala haha XDispricavam se jedinoj pravoj cyber milf kuckici sto sam se ponasao kao nedojebani klinac od 15 godina koji nije dobio picke pa sam izmisljao o hani svakake gluposti samo jer nije htjela raditi po mom.
Hana ne samo da je legit nego je i najbolja na trzistu, provjereno
definitivno je sala. Hana je prije bila jedna od rijetkih koja bi bila korektna ali svijet se mijenja pa tako i to.Jel ovo neka šala haha XD
Istina. Imah slicno iskustvo.definitivno je sala. Hana je prije bila jedna od rijetkih koja bi bila korektna ali svijet se mijenja pa tako i to.
Platio sam Hani 300kn za 15min seksa s muzem na kameri. Prvo je odugovlacila poziv 4-5 sati, onda kad se vratila je trazila jos para da bi me nazvala, platio sam jos 100kn.
Onda je dosla sama na kameru bez muza, bez seksa i sa bandazama po cijeloj guzici i nogama tako da ni to nemos vidjet.
Ukratko, drzite se pouzdanog kao sto su Meggy i Ivana , ako ne zelite potratit hrpu zivaca, vremena i para.
Ma kakva Hana ljudi. Ona sto trazi novaca mozes uzet uzivo i u Hr a vani pogotovo. Megy, Ivana, Tina, i ima jos 1-2 sto su ok.Istina. Imah slicno iskustvo.
A sta ti serešispricavam se jedinoj pravoj cyber milf kuckici sto sam se ponasao kao nedojebani klinac od 15 godina koji nije dobio picke pa sam izmisljao o hani svakake gluposti samo jer nije htjela raditi po mom.
Hana ne samo da je legit nego je i najbolja na trzistu, provjereno
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|