Mladipar82
New member
Ovdje par za cyber zabavu, mozete se javiti na mladip82@gmail.com
Nema naknada...
Nema naknada...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar svaka tema na ovom forumu predje na to da likovi kenjaju protiv napaljenih likova?Zar svaka tema na ovom forumu predje na to da likovi zicaju sex od parova?
Nisam siguran cemu sluzi ovaj forum dali je za diskutiranje tema ili posatnje "oglasa"
Ok tu i tamo da netko upita ali ono jedan user napiše "meni je super bilo sa zenom i jos nekim" odmah 1000 likova iskoci i nudi svoje nevjerojatan jedinstveni kurac i ne ograničeno iskustvo gdje zena bude pala u ekstazu sa jednim lizom po pički.
Nadam se da ćemo umjetnom inteligencijom moci napraviti efikasne programe koji ce filtrirati drkarose i lazne profile
pošalji mi u inbocLjudi rekao sam vam na smokvi par cuda radi za kikirik mogu nekog preporuciti tko je ok,ljepse cure nema na nijednom oglasu samo sto je ona ogranicena za druskanje
Jel aktivno idlaje?Mladi smo par, trazimo muskarca za trojku. Do 30g
Uvjet 20+ cm
Javi se
Do koliko godinaCura bi pristala na ovako nesto ali kako doci do nekoga... ?
23-24Do koliko godina
ok javi se
Ajde javi se u inboxLjudi rekao sam vam na smokvi par cuda radi za kikirik mogu nekog preporuciti tko je ok,ljepse cure nema na nijednom oglasu samo sto je ona ogranicena za druskanje
Iz ZG imam 27g javite se ako ste zainteresiraniCura bi pristala na ovako nesto ali kako doci do nekoga... ?
javi mi koji su toLjudi rekao sam vam na smokvi par cuda radi za kikirik mogu nekog preporuciti tko je ok,ljepse cure nema na nijednom oglasu samo sto je ona ogranicena za druskanje
Ne moze se uci na profil brat ...Ljudi Smokva je zakon, tko sere po tom sajtu taj pojma nema...Dugo sam tamo član i imam super iskustva. Treba znati kako pristupiti, biti konkretan, direktan, poslati slike i imati muda se naći s parovima. Ako te uvjete ispunjavaš jebati ćeš do mile volje. Tko ne vjeruje može pogledati moju galeriju na sajtu pa će vidjeti da ne muljam
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|