Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Par je još ok za nać, al ako nađeš dvije frendice to je ko da si Jetija našaoDečko iz zg...35g tražim par za druženje u troje ili dvije frendice...molim SMS poziv viber na 099 8767 054 ili se javite ovdje u inbox
Hvala
Hehe...jbg vrijedi probatPar je još ok za nać, al ako nađeš dvije frendice to je ko da si Jetija našao
Bok, javi te se na tonipaskalin13@gmail.com za druzenjeNeki zgodan od 30-40god ponude u inbox
Jeste li pa
Bok,javi te se za druzenje m30god, zgodan, sportske grade, lijepo obdaren, tonipaskalin13@gmail.com
naruci si nekaj prek Wolta, ziher bu ti došel ak ne crn onda smeđi na vrataNeko info o nekom crncu u zagrebu
Trebaš nekog da bere pamuk ili si djeva u potrazi za pola metra šlaufa ? Znam ja za jednog, al ne bere pamukHvala na odličnom odgovoru
ako imaš neki par na lageru za mene - javi bratu - budi čovjek... karat cu mu ženu a poslije pustit mu u šahu da me pobijedi - da se može okolo hvalitiImam mnogo iskustva s parovima prvenstvo hetero bracni parovi. Volim tu povezanost izmedju para i mene kao solo pojedincica. Parovi su uglavnom iskreni, konkretni, jednostavni. Ukoliko postoji neki par za neobavezno caskanje, eventualno upoznavanje bice mi drago da mi se javite.
Nije bitna drzava, regija je takodjer dobro dosla. Parovi koji bi turistički bili moji gosti u Sarajevu slobodno mi se javite. Imam 33 godine, zivim sam, uredan, pedantan, konkretan. Lijep pozdrav
Pozz jeste jos za zaiteresovani za druzenje.lpMladi smo par, trazimo muskarca za trojku. Do 30g
Uvjet 20+ cm
Javi se
Tel: 064/677-677
|
|
|
|