CikaVaginko
New member
Da niste ti i "bibinsvijet" zajedno išliJa sam bio jednom ,kako sam je okrenio u doggy a oko guze sperma od proslog hah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da niste ti i "bibinsvijet" zajedno išliJa sam bio jednom ,kako sam je okrenio u doggy a oko guze sperma od proslog hah
Hahahahahahaha jebes mi sve ovo je genijalnoHAHAHAHAHAHA zabrij dodes joj na lizanje supka, pa ti s ustima punim sperme zabije jezik u supak i sperma od lika prije tebe ti zavrsi u supku hahahahahah. salu na stranu, jebeno lize supak, razmisljao sam da joj prdnem cak iduci put kad ce mi lizat sule, kolko je luda mislim da bi joj se svidilo
hahahaha pa kazem ti buraz, ajde tko prvi ide kod nje nek isproba pa javi, ako cu ja ic prvi javim definitivnoHahahahahahaha jebes mi sve ovo je genijalno
Šča se ščudis . Sad ozbiljno. Šta je cudno? Većina muskih ne poštuje prostitutke .Jer im plaćaju pa misle da ih mogu vrijedat ponizivši ili Nezz ni ja šta sve ne. Ja kad idem idem s postovanjem. I one su ko i sve druge žene na ovom svijetu i zaslužuju poštovanje. Istina ima svakakvih i drogiranih i bahatih, al onda se prema ponsa po zasluzi, a prema normalnim s postovanjem kao sto bi se i prema svakoj drugoj curi ženi ponašao koju bi sreo negdje na ulici itdNe znam kog kurca radi moderator ovdje, ali ovakve "poruke" bi trebalo brisati... ne da su takvi "komentari" oličenje ljudskog šljama, nego su veće dno od dna... ajde razmislite malo što ste napisali, ne samo da nije smiješno nego je i utuživo...
Stvarno vam je smiješno ponižavati ženu kojoj plaćate za seksualne usluge?
Pa zato bi i trebao neki jebeni admin ili moderator reagirati, znaju iskljucivati ljude zbog gluposti a na ovo ne reagiraju... prejadno. Ne čudim se ničemu frende, znam gdje živimo...Šča se ščudis . Sad ozbiljno. Šta je cudno? Većina muskih ne poštuje prostitutke .Jer im plaćaju pa misle da ih mogu vrijedat ponizivši ili Nezz ni ja šta sve ne. Ja kad idem idem s postovanjem. I one su ko i sve druge žene na ovom svijetu i zaslužuju poštovanje. Istina ima svakakvih i drogiranih i bahatih, al onda se prema ponsa po zasluzi, a prema normalnim s postovanjem kao sto bi se i prema svakoj drugoj curi ženi ponašao koju bi sreo negdje na ulici itd
Blago tebi, meni je i manjiMeni isto a 13 mi je od jaja
Kad idem kenjat meni kurac dodirne wc daskuBlago tebi, bar kad ideš kenjat ti ne dodirne wc školjku
A bref u šolji?Kad idem kenjat meni kurac dodirne wc dasku
meni govno doditne wc skoljku i onda kak se s jedne strane drzi za sule, s druge strane dira solju odlucio sam tom predivnom prizoru dat ime touchdownBlago tebi, bar kad ideš kenjat ti ne dodirne wc školjku
Zovi vjutroJel ikako moguce doci do nives? Citam da je zena predobra ali nikako da mi se javi na poziv ili odg na poruku
Ima tko savjet tko je u kontaktu sa njom i bez nepotrebnih komentara molim
Ma ne dosegne do brefa, ne brini...A bref u šolji?
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|