dogovori opet pa nemoj ni otici i tako nekoliko putaMene je već 2 puta zeznula.
Dogovorimo se i onda mi se ne javlja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dogovori opet pa nemoj ni otici i tako nekoliko putaMene je već 2 puta zeznula.
Dogovorimo se i onda mi se ne javlja.
Ponudi 500 krznenih pa ćeš vidjetiJa sam ju pitao za trojku ali rekla mi da joj se neda to vise
Kako nije? Pa citaj tu u njezinoj temi. Sta te zanima?Kakva je situacija s panterom? Jel ju posjećuje tko s foruma još uvijek? Već dugo nije bilo nekog konkretnog posta o njoj... Planiram je posjetiti pa zato pitam
Volio bih vidjeti sliku lica? Ako ima netko, bio bih zahvalan(može u inbox)... Iz Varaždina sam pa ne bih se htio razočaratiKako nije? Pa citaj tu u njezinoj temi. Sta te zanima?
Nemam sliku, ali zgodna je, neces se razocarati. Godine su prave, i njezine slike tijela.Volio bih vidjeti sliku lica? Ako ima netko, bio bih zahvalan(može u inbox)... Iz Varaždina sam pa ne bih se htio razočarati
Sad jbg, jedino to sto dolazis iz Varazdina... Imaj barem jos dvije za rezervu, jer je nekad kod Nives guzva.Volio bih vidjeti sliku lica? Ako ima netko, bio bih zahvalan(može u inbox)... Iz Varaždina sam pa ne bih se htio razočarati
Jebozovna u licu do bola, vjeruj mi na rijecVolio bih vidjeti sliku lica? Ako ima netko, bio bih zahvalan(može u inbox)... Iz Varaždina sam pa ne bih se htio razočarati
Dobro se jebe, jos bolje pusi.A kak se jebe, jel mrtva ili radi posao?
Za svoje godine je vrh.Slike stare 10g+
Ok se kara i ostalo
Faca neko iznad napisao ok/prolazi
Sve u svemu da ideš iz varaždina na ovo uštedite vrijeme i pare i izdrkaj gad
Zena ima 45g i izgleda bolje od polovice plavog oglasnika. Jos je mrsava. Ostalo na oglasniku su narkomanke, ciganice i stare babe.Onda lepo napišite da je baba a ne lika futrat da dođe iz varaždina na nešto što nije pogotovo slike stare od kad je oglasnik
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|