Mozart
Well-known member
Mislim meni je smijesno jer ima ljudi koji kenjaju po nives pa i dalje iduIma ovih strankinja za veće pare.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim meni je smijesno jer ima ljudi koji kenjaju po nives pa i dalje iduIma ovih strankinja za veće pare.
Kad nema boljih.Mislim meni je smijesno jer ima ljudi koji kenjaju po nives pa i dalje idu
Jbg ocaj....ja svakako nejdem .70 eura a nedugo se stancala za 30 euraMislim meni je smijesno jer ima ljudi koji kenjaju po nives pa i dalje idu
300 knJbg ocaj....ja svakako nejdem .70 eura a nedugo se stancala za 30 eura
Ne vrede tih para pohabane spanjolke ...fakat je Cro prcija.Ima ovih strankinja za veće pare.
StanuGdje ona pruža usluge? Doma u stanu ili u nekakvom "salonu"?
Pa vi ste joj podigli cijenu ,sto se cuditeJbg ocaj....ja svakako nejdem .70 eura a nedugo se stancala za 30 eura
Posle jebanja nema kajanjaJel pokupio itko spb kod pantere?
Jos kad sam isao kod nje jebalo me sto je prometna u pm i onda joj jos dam da me deepthroata.. kakav sam debil
Ja nisam sigurnoPa vi ste joj podigli cijenu ,sto se cudite
Isprazni onda kurac...baci drkicu but ces manje zivcan.@dajemdjaba Mozes prestat s suvisnim komentarima na svakoj temi daj ako imas sta pametno reci ako ne suti pun kurac mi je vas sta komentirate takve gluposti samo da komentirate
Toga nema. To ti se tako kaže erotska masažaTu uglavnom pričate o "treningu".
Kakva je masaža kod nje?
Usluga na nivouJa sam se dogovorio, došao do vrata i baš neki lik izlazio iz stana, a ona počela pričat s punim ustima sperme. Odma sam se okrenuo
Da, bas ti je rekla da odmah udes unutra u zgradu sa ustima punim sperme i jos sa likom unutra.Ja sam se dogovorio, došao do vrata i baš neki lik izlazio iz stana, a ona počela pričat s punim ustima sperme. Odma sam se okrenuo
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|