BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Ljeti da kad sve vrvi čak mislim da samo na kruzerima se može zaradit, bez hotela i zajebancija ali sad van sezone sumljam.

Stavi sebe u poziciju koliko puta smo izrađeni ili ne odgovara kad dođeš , ili neka druga , ili ne postoji uopšte . kad iznajmiš sobu nema povratka moraš platit ovako se možeš samo okrenut.
Ako nije ona koju si naručio, okreneš nju na peti i pošalješ ju natrag pimpu koji ju je poslao. I zoveš drugu.

Kontaktiram je u ponedjeljak,salje standardno da prima 3 klijenta dnevno i neki kratki tekst,pitam da li je slobodna u petak.
Na to mi salje spisak s terminima di se vidi da prima 5 ljudi dnevno i kazem da cu u 10 navecer uzet termin,misleci na petak.
Salje mi poruku u cetvrtak po danu da li stizem navecer,vjerojatno jer je falila dan.
Pogledam poruku tek za sat vrimena i odgovorim da san petak bookira i vidim da me blokirala.
Digla je cijene 160/30 i 220/60,sve to treba bojkotirat dok se ne vrate normalnije cijene.

Pa gle, i prilicno ih ostavljaju na miru. Da hoće, u jednoj akciji bi počistili EGE iz Zagreba u tri dana. Ali neće, upitajmo se zašto..
Zavisi kakav je zakon u HR. U Bosni je podvodjenje/navodjenje na prostituciju krivicno djelo. Dakle, ako kurve imaju pimpa to je organizirana prostitucija sto je daleko tezi oblik kriminala u odnosu na ove kurve sto rade samostalno.

Zavisi kakav je zakon u HR. U Bosni je podvodjenje/navodjenje na prostituciju krivicno djelo. Dakle, ako kurve imaju pimpa to je organizirana prostitucija sto je daleko tezi oblik kriminala u odnosu na ove kurve sto rade samostalno.
Je i u RH je isto - svi ti zakoni su preuzeti iz bivše države. Znači za ovo što si opisao kazna je do 3 godine zatvora, ali je sudska praksa takva da ako nema prisile i droge u toj priči, sud nekažnjavanim osobama po toj stavci daje uvjetnu kaznu uz obveznu novčanu kaznu u visini procjenjene dobiti.

Tako da uvijek neko riskira, da li prostitutka koja radi samostalno ili za pimpa, ili pimp za njih ili pak pimp radi za svoje novčeke koji su im najčešće prokleti. Tu se zaustavljam jer i ovo je previše, ali očito je potrebno da neki ljudi skopčaju neke stvari.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh