BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Dali je ova predobra da bi bila stvarna ?

Evo ti savjet, vidis oglas bez cijena, 90% da je fejk

Dodas na to nationality/language turkish i imas 100% formulu za fejk profil.

Posjetio prosli tjedan vec opisanu prethodno Dani, dogovor preko wapp, malo poduzi opisi, ok nema problema.
Dogovor kako bi bio prvi u njenom prostoru, radi tek od 15...
Apartman centar u redu kao i upute za ulaz, tusiranje uzeo prije i poslije, rucnik cist.
Nakon tusiranja lagana masazica, nije lose bio i na boljim, da se ljubiti, moze i izvidac u obje rupice.
Naravno uzeo 1 sat 200 novih, dva pucnja, trudi se, mislim da necu ponoviti, trazim nesto dalje...samo opusteno.
Dama ima svoj nacin na koji radi, to postivam, kad bi ih vise bilo takve za dogovoriti bilo bi fantazija...slike njene...

Posjetio prosli tjedan vec opisanu prethodno Dani, dogovor preko wapp, malo poduzi opisi, ok nema problema.
Dogovor kako bi bio prvi u njenom prostoru, radi tek od 15...
Apartman centar u redu kao i upute za ulaz, tusiranje uzeo prije i poslije, rucnik cist.
Nakon tusiranja lagana masazica, nije lose bio i na boljim, da se ljubiti, moze i izvidac u obje rupice.
Naravno uzeo 1 sat 200 novih, dva pucnja, trudi se, mislim da necu ponoviti, trazim nesto dalje...samo opusteno.
Dama ima svoj nacin na koji radi, to postivam, kad bi ih vise bilo takve za dogovoriti bilo bi fantazija...slike njene...
Probao ju dogovorit za danas, tek stigla u Split, veli ,baby tek u četvrtak prvi slobodni termin. Samo dvije tri dobre recenzije tu, i već je waiting lista🤣. A baš sam htio danas probati jednu dobru milficu.

Probao ju dogovorit za danas, tek stigla u Split, veli ,baby tek u četvrtak prvi slobodni termin. Samo dvije tri dobre recenzije tu, i već je waiting lista🤣. A baš sam htio danas probati jednu dobru milficu.
To ti je tako kod nje. Ja sam cekao cetiri dana, dva dana je nista😀. Nista cudno za waiting listu malo ima escorata, a kvalitetnih jako malo. Uglavnom ne udara jak tempo pa ti se moze posvetiti.

Bio danas kod Helene. Bila blizu posla.
Diskretni.apartmani, relativno uredno.
Zapravo ok.
Ona nije kao na slikama , malo je jaca, nego na slikama I sva je istetovitana . Dosta tamnoputa.
Tusiranje prije I poslje.
Pusi s kondomom , da se dirati I ljubiti po tjelu,
Mirisna koza I kosa . Ima ljep pogled I stvarno se trudi. Pusenje meno bilo ok I moze sex pa oral pa opet sex ...Nije me pozurivala I gledala na mobitel.
Prvi put utekao zadovoljan.
Jedino nije imala lubricant pa je malo zapinjalo a ja nisam htio lizat. Ona je malo podmazivala.

Ima dosta cura koje su počele raditi samo outcall. Tarifa je veća, a i ovi po hotelima naručuju cure na 1 ili 2 sata u komadu pa se skupi para i u toj varijanti. Plus su sigurne da ih niko neće opljačkati ili da će im murija upasti u stan.
To je high risk, kakav dolazak kod nekoga u sobu, pa ne idu ni one najnize...Idu ali samo sa zastitarom , 100 posto...

To je high risk, kakav dolazak kod nekoga u sobu, pa ne idu ni one najnize...Idu ali samo sa zastitarom , 100 posto...
Većina njih radi i outcall. Ja dosta putujem zbog posla i nikad kad sam negdje nei idem kod cure u stan, nego ih pozovem u hotel. Uglavnom na 1 sat, ne duže. Ali ako je baš zgodna i trudi se, produžim za još jedan sat. Nikad nije bilo nikakvog zaštitara. I u zadnje vrijeme tražim videocall pola sata prije, da izbjegnem neugodna iznenađenja. Jedino kad sam doma u Zadru se znam zaletim na incall, ali i to sve rjeđe. Ja sam već u godinama kad mi se neda čekati ko idiot pola sata ispred zgrade.

Aupičmač, nije dosta murije, sumnjivih likova što se vrte oko ulaza, agencija, pimpova, lokalnih uposlenika agencija, korumpirane državne službe, eto ti sad i zaštitara. Tko je slijedeći, vatrogasci? Strane tajne službe? Vojko V? Kako to? 🤣🤣🤣🤣
Ekipa, pricamo o fakin seksu ovdje, ja tebi pare, ti meni pice i idemo dalje

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh