Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Većina njih radi i outcall. Ja dosta putujem zbog posla i nikad kad sam negdje nei idem kod cure u stan, nego ih pozovem u hotel. Uglavnom na 1 sat, ne duže. Ali ako je baš zgodna i trudi se, produžim za još jedan sat. Nikad nije bilo nikakvog zaštitara. I u zadnje vrijeme tražim videocall pola sata prije, da izbjegnem neugodna iznenađenja. Jedino kad sam doma u Zadru se znam zaletim na incall, ali i to sve rjeđe. Ja sam već u godinama kad mi se neda čekati ko idiot pola sata ispred zgrade.To je high risk, kakav dolazak kod nekoga u sobu, pa ne idu ni one najnize...Idu ali samo sa zastitarom , 100 posto...
Ovo je link za kanal: https://t.me/+2i8CDBUSXGs3MzA8Koja grupa na telegramu i ja bi unutra?
Aupičmač, nije dosta murije, sumnjivih likova što se vrte oko ulaza, agencija, pimpova, lokalnih uposlenika agencija, korumpirane državne službe, eto ti sad i zaštitara. Tko je slijedeći, vatrogasci? Strane tajne službe? Vojko V? Kako to?To je high risk, kakav dolazak kod nekoga u sobu, pa ne idu ni one najnize...Idu ali samo sa zastitarom , 100 posto...
Ma koji zaštitar. Ženska dođe Uberom. Ja ju pričekam ispred hotela i idemo u sobu.Iz prve ruke, necete vidjeti ali je spreman ako dodje do problema, to ne sumnjajte ni 1 procent...
Loveru jebeni, pricamo o ciframa id 200 do 300 eura, nismo u kurčevom Monaku...Iz prve ruke, necete vidjeti ali je spreman ako dodje do problema, to ne sumnjajte ni 1 procent...
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|