BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Vidim da se u zadnje vrijeme spominje dosta murija🤢😡 kako u vijestima tako i ovdje na forumu. I Sofia je imala taj problem, ali se izvukla jer ima i portugalsko drzavljanstvo, ali svejedno I dalje voli ovu zemlju. Ja ne znam koji im je talibansko boljsevicki kurac. Neka puste djevojke na miru! Ne smetaju nikome i ne narusavaju javni red i mir vec mirno zive i rade u apartmanima.
Pa gle, i prilicno ih ostavljaju na miru. Da hoće, u jednoj akciji bi počistili EGE iz Zagreba u tri dana. Ali neće, upitajmo se zašto...

Ima li logike u tome da ih uglavnom boli kurac za tu pojavu? S obzirom da je to u zakonu prekršaj. Da jednostavno imaju pametnija posla i da to nije od presudne važnosti za sigurnost zemlje? Da znaju da je sasvim ok da se napaćeni narod i turisti mogu negdje isprazniti? Pa i da se u cijeloj priči i zavrti neka lova, koja i nije bog zna što...
Slazem se. Mislim da policija reagira ako ih prijavi apartmandzija ili susjed i da je tu problem. Ovako mislim da se ne obazire. Zato mislim da su toliko mobilne.

Samo undercover policajci i doušnici mogu dobiti dovoljno informacija.Realno žena živi solo u stanu, malo malo dolaze muškarci itd.Prvo što bi pomislio je ili koka ili prodaja užitka jel.Više im odgovara da te roknu sa kokom jer je bolja lova ...ovak kao predstavnici zakona ( kao uzor svima ) Prodaja užitka mogu ugnjetavat do mile volje.Zakon za to nije definiran i nema dokaza da se vrti lova oko toga...imaš 100 izlaza u tom slučaju kao recimo...ninfomanka je 🤣.I ako postoji sudska kazna brijem da je manja nego da su te ulovili cuga za volanom

Kao sto sam rekao one su mobilne I Ako bi to netko i pokusao one bi promijenile grad ili zemlju.
Mjenjaju ih i zato jer ih je strah bit dugo na jednom mjestu zbog ekipe koja ih hoće opljačkat. Ali ovo sa susjedima i ja čujem u zadnje vrijeme isto, iako mi je to nešto novo. Vjerojatno ljubomora, zavist, jal, i na novac i na ostalo. Svejedno ove koje se štancaju ko na kolodvorskoj čekaonici trebale bi pripazit i na to. Da nije defile i mimohod ljudi kroz ulaz i stubište.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh