Ima i za to rjesenje, ali je malo neprakticno. Odes do HU ili AT na vikend.Ako se ovako nastavi ostaćemo beg cura, one koje ostanu dignuti će cijenu jer će biti manja konkurencija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima i za to rjesenje, ali je malo neprakticno. Odes do HU ili AT na vikend.Ako se ovako nastavi ostaćemo beg cura, one koje ostanu dignuti će cijenu jer će biti manja konkurencija.
Mrtvi, u pravu je čovjek, malo ti je ovo preležerno ... Nažalost mi korisnici usluga ne odlučujemo o ničemu, ali što se zakona koji to regulira tiče, slažem se s tobom 100 % .Mislim da nebi trebao iznositi ikakve privatne informacije kakve god da znaš.Nije u redu prema njoj
Pa gle, i prilicno ih ostavljaju na miru. Da hoće, u jednoj akciji bi počistili EGE iz Zagreba u tri dana. Ali neće, upitajmo se zašto...Vidim da se u zadnje vrijeme spominje dosta murijakako u vijestima tako i ovdje na forumu. I Sofia je imala taj problem, ali se izvukla jer ima i portugalsko drzavljanstvo, ali svejedno I dalje voli ovu zemlju. Ja ne znam koji im je talibansko boljsevicki kurac. Neka puste djevojke na miru! Ne smetaju nikome i ne narusavaju javni red i mir vec mirno zive i rade u apartmanima.
Moraju i oni jebat štagod s vrimena na vrime...Pa gle, i prilicno ih ostavljaju na miru. Da hoće, u jednoj akciji bi počistili EGE iz Zagreba u tri dana. Ali neće, upitajmo se zašto...
Hm, misliš da je do toga?Moraju i oni jebat štagod s vrimena na vrime...![]()
Logično.Mislim možda ih i reketare.Sigurnost i povjerenje.Hm, misliš da je do toga?
Ne znam bas. To bi se proculo I pisalo bi se o tome. A i iznuda je kazneno djelo zbog koje mogu ostati bez posla I zavrsiti iza resetaka. No i meni je misterija zasto se neke diraju, a neke se pustaju na miru.Logično.Mislim možda ih i reketare.Sigurnost i povjerenje.
Slazem se. Mislim da policija reagira ako ih prijavi apartmandzija ili susjed i da je tu problem. Ovako mislim da se ne obazire. Zato mislim da su toliko mobilne.Ima li logike u tome da ih uglavnom boli kurac za tu pojavu? S obzirom da je to u zakonu prekršaj. Da jednostavno imaju pametnija posla i da to nije od presudne važnosti za sigurnost zemlje? Da znaju da je sasvim ok da se napaćeni narod i turisti mogu negdje isprazniti? Pa i da se u cijeloj priči i zavrti neka lova, koja i nije bog zna što...
Prije ovo!Logično.Mislim možda ih i reketare.Sigurnost i povjerenje.
Kao sto sam rekao one su mobilne I Ako bi to netko i pokusao one bi promijenile grad ili zemlju.Prije ovo!![]()
Mjenjaju ih i zato jer ih je strah bit dugo na jednom mjestu zbog ekipe koja ih hoće opljačkat. Ali ovo sa susjedima i ja čujem u zadnje vrijeme isto, iako mi je to nešto novo. Vjerojatno ljubomora, zavist, jal, i na novac i na ostalo. Svejedno ove koje se štancaju ko na kolodvorskoj čekaonici trebale bi pripazit i na to. Da nije defile i mimohod ljudi kroz ulaz i stubište.Kao sto sam rekao one su mobilne I Ako bi to netko i pokusao one bi promijenile grad ili zemlju.
Jučer si bio u viziti kod Sofi.Ona radi solo ili ima posrednika?Kao sto sam rekao one su mobilne I Ako bi to netko i pokusao one bi promijenile grad ili zemlju.
Vama iz Zagreba je Au i Hu blizu. Nama sa juga je daleko.Ima i za to rjesenje, ali je malo neprakticno. Odes do HU ili AT na vikend.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|