BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Ljeti da kad sve vrvi čak mislim da samo na kruzerima se može zaradit, bez hotela i zajebancija ali sad van sezone sumljam.

Stavi sebe u poziciju koliko puta smo izrađeni ili ne odgovara kad dođeš , ili neka druga , ili ne postoji uopšte . kad iznajmiš sobu nema povratka moraš platit ovako se možeš samo okrenut.
Ako nije ona koju si naručio, okreneš nju na peti i pošalješ ju natrag pimpu koji ju je poslao. I zoveš drugu.

Kontaktiram je u ponedjeljak,salje standardno da prima 3 klijenta dnevno i neki kratki tekst,pitam da li je slobodna u petak.
Na to mi salje spisak s terminima di se vidi da prima 5 ljudi dnevno i kazem da cu u 10 navecer uzet termin,misleci na petak.
Salje mi poruku u cetvrtak po danu da li stizem navecer,vjerojatno jer je falila dan.
Pogledam poruku tek za sat vrimena i odgovorim da san petak bookira i vidim da me blokirala.
Digla je cijene 160/30 i 220/60,sve to treba bojkotirat dok se ne vrate normalnije cijene.

Pa gle, i prilicno ih ostavljaju na miru. Da hoće, u jednoj akciji bi počistili EGE iz Zagreba u tri dana. Ali neće, upitajmo se zašto..
Zavisi kakav je zakon u HR. U Bosni je podvodjenje/navodjenje na prostituciju krivicno djelo. Dakle, ako kurve imaju pimpa to je organizirana prostitucija sto je daleko tezi oblik kriminala u odnosu na ove kurve sto rade samostalno.

Zavisi kakav je zakon u HR. U Bosni je podvodjenje/navodjenje na prostituciju krivicno djelo. Dakle, ako kurve imaju pimpa to je organizirana prostitucija sto je daleko tezi oblik kriminala u odnosu na ove kurve sto rade samostalno.
Je i u RH je isto - svi ti zakoni su preuzeti iz bivše države. Znači za ovo što si opisao kazna je do 3 godine zatvora, ali je sudska praksa takva da ako nema prisile i droge u toj priči, sud nekažnjavanim osobama po toj stavci daje uvjetnu kaznu uz obveznu novčanu kaznu u visini procjenjene dobiti.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh