BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Jedan Zadar ima bolju ponudu od Zagreba. Gledam cijene kod njih i uglavnom 100/150, a sve redom bolje izgleda od ovog ovdje. Ne znam u čemu je fora kad zimi dolje nema turista.
O cijenama necu jer ne znamo jesu li oglasi stvarni ili lazni, ali prosli tjedan se nisi mogao pozaliti na ponudu provjerenih top cura.
- prava Irina koja je apsolutni TOP i tu je vec dosta dugo, a uskoro ide u posjetu kolegama u Split
- dosle su Bruna i Baby Muniz koje su opet na svoj nacin TOP
- Roxana, ne treba nista komentirati
Tako da nije bas da nema nista.
Imas i crnkinju Tiatah kojoj vise sise, ali radi fini rimming i svrsavanje u usta i po licu za 130

Jesam li ja jedini koji od svake EGE djevojke koji posjeti sacuva na telefonu koju sliku ili video sa profila za uspomenu ?

To mi je sad ajmo reci hobi .

O cijenama necu jer ne znamo jesu li oglasi stvarni ili lazni, ali prosli tjedan se nisi mogao pozaliti na ponudu provjerenih top cura.
- prava Irina koja je apsolutni TOP i tu je vec dosta dugo, a uskoro ide u posjetu kolegama u Split
- dosle su Bruna i Baby Muniz koje su opet na svoj nacin TOP
- Roxana, ne treba nista komentirati
Tako da nije bas da nema nista.
Imas i crnkinju Tiatah kojoj vise sise, ali radi fini rimming i svrsavanje u usta i po licu za 130
Radi Tiatah sve to isto i za 100 al perika joj je losa i ona cijela je mlitava tako da je to bolje preskocit

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh