Još nisi našao ženu, ok. Jasno, zato si tu. Tako sam i ja nekada mislio, bitno je voziti čist i uredan auto, ne mora biti marka. Samo što nije tako ni za odjeću, ni za sat, ni za cipele, ni za auto i ne ovisi o "podneblju". I normalno da će ti svaka reći kako je to za nju nebitno, ali neće ti se više ni javiti ili će biti "u poslu". A ti ćeš doći na forum o kurvama. Ako si me mislio uvrijediti s podnebljem, nisi ni najmanje, samo si pokazao da pojma nemaš. Ako ti je lakše daji ogroman novac kurvama i nosi se kao klošar s Hrelića. One će svakako znati bolje potrošiti tvoj novac, kad ti nisi znao. A te ocjene 9, 10, 4 i slično su prilično relativne. Sretao sam više puta popularne kurve dok su sebi kupovale jeftinu žderačinu po najjeftinijim prodavnica i ne bi se za njima ni okrenuo dok su u običnoj odjeći. Toliko su napete. Ovo o mogućnosti jahanja kurca ne bih ni komentirao, svaka cura to može, jaka stvar u pm. Ponuditi "šokantno" u njihovu korist i slične gluposti ne bih komentirao, jer pokazuju da si previše u kupljenom transkcijskom seksu i da ti nema povratka.