BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Jedan Zadar ima bolju ponudu od Zagreba. Gledam cijene kod njih i uglavnom 100/150, a sve redom bolje izgleda od ovog ovdje. Ne znam u čemu je fora kad zimi dolje nema turista.
O cijenama necu jer ne znamo jesu li oglasi stvarni ili lazni, ali prosli tjedan se nisi mogao pozaliti na ponudu provjerenih top cura.
- prava Irina koja je apsolutni TOP i tu je vec dosta dugo, a uskoro ide u posjetu kolegama u Split
- dosle su Bruna i Baby Muniz koje su opet na svoj nacin TOP
- Roxana, ne treba nista komentirati
Tako da nije bas da nema nista.
Imas i crnkinju Tiatah kojoj vise sise, ali radi fini rimming i svrsavanje u usta i po licu za 130

Jesam li ja jedini koji od svake EGE djevojke koji posjeti sacuva na telefonu koju sliku ili video sa profila za uspomenu ?

To mi je sad ajmo reci hobi .

O cijenama necu jer ne znamo jesu li oglasi stvarni ili lazni, ali prosli tjedan se nisi mogao pozaliti na ponudu provjerenih top cura.
- prava Irina koja je apsolutni TOP i tu je vec dosta dugo, a uskoro ide u posjetu kolegama u Split
Imas i crnkinju Tiatah kojoj vise sise, ali radi fini rimming i svrsavanje u usta i po licu za 130
Radi Tiatah sve to isto i za 100 al perika joj je losa i ona cijela je mlitava tako da je to bolje preskocit

Roxane se ne javlja na poruke, Bruna ima svoje musice I kao Baby Muniz puna silikona.

Članovi ovog foruma su definitivno HDZovci koji su lagano i bez rada i truda došli do novca te su im sve ove ogromne cijene sitnica i još bi dodavali nule. Oni su odavno izgubili svaki kontakt s hrvatskom stvarnošću u kojoj trećina umirovljenika ne bi mogla platiti kurvu ni za cijelu mjesečnu mirovinu. A kurve i jesu tu baš za umirovljenike, a ne za mladež. Omladinci bi trebali jebat džabe drugovi i drugarice. Jer ako ne mogu badava jebati u mladosti kada će?!? Osuđeni su doživotno na plaćanje seksa. A to je baš tuga i jad.
Sex puno jeftinije dobiš kod kurvi

Sex puno jeftinije dobiš kod kurvi
Taj aksiom ljubitelja plaćenog seksa je opasno dovoditi u pitanje. Kad je sat koštao ispod 200 kuna u po jeftinim stanovima novog zagreba možda je tako nekako i bilo, ali sada košta 200 eura i nije uvijek tako. Za nas starije moguće da jeste. Mlađi lik se za nekoliko posjeta može odjenuti u markiranu odjeću (znam znam to većini nije bitno, ali ženama je), promjeniti stajling koliko ide (a ide uvijek!) i platiti priličan broj pića. A osjećaj biti sa normalnom djevojkom (ženom) i sa plastičnom izoperiranom koju bukvalno svatko može imati tko plati i koja je primila kilometre kurca i progutala litre sperme ipak nije isto za bilo koga tko još imalo razmišlja gornjom glavom. I nemojte sada kako se domaće jebu na svakom koraku za kikiriki puno više od ovih i kako manje paze na zdravlje jer su eto ove "profesionalke". To su netočne gluposti samo da se opravda posjeta kurvi i izabere lakši put do pičke vrlo upitne kvalitete. Mlađi se ne trebaju samo tako predati ni padati na te fore kako je prostitucija "jeftinija" i moraju se potruditi. Kada padnu dići se ponovo kao da se ništa nije dogodilo, ne košta ništa. Najbolje vježbati razgovor direktno negdje usput, ne preko telefona i društvenih mreža. Domaće i neprskano je uvijek bolje. A nikada ne može biti toliko isprskana kao prostitutka. Nećemo sami sebe baš toliko lagati.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh