BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Ništa od toga, ako izađe i ponovno se vrati, pušiona, naročito nakon ovog sustava kontrole ulaska i boravka na teritoriju EU. Može boraviti do 90 dana u 6 mjeseci na teritoriju EGP-a i EU, i ako se zajebe i ostane dan duže, a utvrdit će se taj propust, popušit će izgon.
A kao što je i napisano, nakon 2-3 puta, tražimo novu... toga su i one svjesne, naročito na tržištu kao što je naše gdje im je klijentela limitirana i ne baš brojna
to ti je to, bude tu tri mjeseca, onda ode u Albaniju ili Bosnu pa bude tamo tri mjeseca, pa se vrati ponovo u EU..slažem se, sa ovim novim sustavima kontrole će biti zajebanije za njih, dakle manja ponuda, veća cijena..tko zna kaj nas još čeka

to ti je to, bude tu tri mjeseca, onda ode u Albaniju ili Bosnu pa bude tamo tri mjeseca, pa se vrati ponovo u EU..slažem se, sa ovim novim sustavima kontrole će biti zajebanije za njih, dakle manja ponuda, veća cijena..tko zna kaj nas još čeka
Koji kurac ste izfilozifarali. One idu za poslom i lovom, možda ostanu koji dan više jer im se grad sviđa. I ekipa u njemu. Jebote, došle su tu zbog para, ako im je netko u tom mjestu simpa, ok, al mora se isprsiti jebeno da bi tu ostale duže nego ih tržište treba.

Poz, ovo je ona picka sto sam dao recenziju prije par tjedana. Izjebo sam je pa da obavijestim ekipu koja se oce izivljavat. Imam neka nova iskustva od ovog zadnjeg puta da ne punim komentar sad. Mogu rezimirat priču s tim da i ona hoće ugristi mamu joj😂
Samo ako je hocete ljubit recite joj neke opere zube. Rekao sam joj da dode vec prije pa da mi se javi da joj prvi ubodem… pa sam je morao ispoštovat 😂 kofer nije raspakirala vec je zvala htjela sat vremena da testira svoje fetishe na meni reko ma nista pola sata i cao, 100e da znate

Lijepa picka isto, bude full spremna, obucena tip top… hoce video poziv provjeru pa nazovite da vidite odma pokazuje dupe i sise malo da te ubode u oko sa bradavicom da te navuce na odma i sad da joj krenem lajat ko pas preko kamere 😂 al fakat top zenska. Jebe se isto ko zmaj, mozes je nabijat top, radi anal pusi ga bez da se nabit na njega da testira grlo, mozes svrsit po njoj na kraju nece u usta, još. Guzica mekana i velika, sise fejk, stop fake sisama

Koji kurac ste izfilozifarali. One idu za poslom i lovom, možda ostanu koji dan više jer im se grad sviđa. I ekipa u njemu. Jebote, došle su tu zbog para, ako im je netko u tom mjestu simpa, ok, al mora se isprsiti jebeno da bi tu ostale duže nego ih tržište treba.
Evo da se nadovezem na pricu npr. Pricam sa ovom brazilkom luanom i isto kaze da ima vizu na 3 mjeseca i nemas ti tu velike priče, dok si tu mijenjas gradove kad posao malo zastane zarotiras grad i tjt

Pa da je ovdje stalno nebi ni otiso ovako je kao tu pa nije pa si mislis aj dok je tu da je izjebes i eto da te uzme 3-4 puta na foru u kojih par mjeseci njoj dobro i to pomnozi sa ostalim koji oce ubost i eto ti biznis.

Al iskreno svaka cast, to sto one rade je fakat ruzno. Zamisli sjedis tamo u onom stanu ko u zatvoru i samo ulaze likovi svakakvi da te izjebu… bas kad sjednes razmislis i onda kad vidim da jadna oce pricat samnom, nema s kim ni pricat normalno bas mi nekad bude ne cak žao nego ono koji kurac radis doslovno joj se vidi u licu i ocima da je preslo preko nje kurčina i kurčina.. jedan od mnogih razloga zasto prestajem, izuzevsi luanu jer sam je rezervirao mjesec i nesto unaprijed pa da hrvati ne ispadnu picke da se ne drzimo dogovora, reko ajde primit cu metak al sam joj naplatio to kroz druge stvari 🙃

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh