više se niti ne sjećam zašto neke stvari radim...uglavnom, iz nekog razloga sam imao ovu u favoritima na EGE te kako mi se Roxana ne javlja, a Baby me prebacila za sutra (a morao sam danas svakako isprazniti jaja), otišao sam kod ove. Kontaktirao sam ih nekoliko, no Sabrina je bila najbrža i najnormalnija u komunikaciji tako da sam odabrao nju. Zgrada na zelenom valu u nekoj rekonstrukciji, puno prašine, no soba i kupaona uredni i čisti. Slike njene, možda je malčice smršavila, sise mi se čine manje. Visoka i vitka, ne prevelike grudi, lijepa mekana obla brazilska stražnjica. Zapravo je izuzetno lijepo i elegantno građena. Vidi se da ima jako puno utakmica u nogama, sve odradi jako dobro i profesionalno, no niti g od gfe, te se točno vidi da želi čim prije završiti. Prvo mala masaža kurca, jako lijepo to radi, no to traje 15 sec, nakon toga ga stavi među sise 15 sec, pa krene na pušenje. Ja sam predložio 69, na to je pristala, no nakon 2 minute već se prebaci na leđa, digne noge u zrak i jebi me...to mi je recimo bilo čudno jer me sve druge prvo zajašu, pa onda mijenjamo poze...
Nakon nekon vremena prebacili smo se na reverse cowgirl, i tu je stvarno jako dobra, no problem je što ne može dugo zadržati ritam u jednoj pozicije nego se svakih 15 sekundi malo namješta, pa malo sjedne na mene, pa malo čučne i sve nešto tako, a meni da bih svršio treba jednolično ritmičko udaranje neko dulje vrijeme. Zato sam je prebacio u doggy i tu je sve kliknulo kako treba. Njeno vrhunsko dupe, elegantan trup i lijepa ramena tu dolaze do izražaja. Nabijao sam je koliko sam god htio, tempom koji mi odgovara, stenjala je i uzdisala, ništa joj nije smetalo, nije se bunila, postavila se u pozu da mogu još dublje uči i jače udarati...kada je osjetila da mi dolazi i ona je odglumila kao neki klimaks, svaka joj čast na tome.
Ima 37 godina, barem mi je rekla, ne izgleda tako stara, ugodna je i ugodno se čovjek sa njom osjeća. Nekako mi je palo na pamet dok sam se vozio prema uredu da je ta idealna za nekog mladog rookie-a, nekoga kome treba sigurna ruka da ga uvede u ovaj sport. Ta će svakoga dovesti do vrhunca sa lakoćom.