Zna li sto za ovu, izgleda predobro da bi bilo istinito?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada bi dodao jos jednu nulu na cijenu mozda bi bilo istinitoZna li sto za ovu, izgleda predobro da bi bilo istinito?
Jel ima netko svježiji info oko ove? Našao sam neke komentare o njoj ali to je bilo prije 6 mjesecitije
Jel ima netko svježiji info oko ove? Našao sam neke komentare o njoj ali to je bilo prije 6 mjeseciista
ista kao na slikama,oral bez uz nadoplatu,ljubi se ali vrlo malo,ok je,da se potrudi sa tim tijelom bila bi top
Jel ima netko svježiji info oko ove? Našao sam neke komentare o njoj ali to je bilo prije 6 mjeseci
Je li ovo šala hahahah? Svakako si me nasmijao. Ja sam zapravo relativno mlad (27) i nezaposlen, pa pucam džeparac na ovaj sport jer ionako ne mislim drukčije trošit. Nisam integriran u društvo, a nisu žene u nijednoj dobi lako jebive, kamoli za nekog takvog. Barem znam da mi novac neće ni trebat jer se neću uvalit u brak i dugove, mogao ili ne mogao. To ti je danas novi pravac za mlade koji su drukčije onemogućeni, a sve nas je više. Već sam nailazio na druge klijente i uvijek su bili mladi. Druga su danas vremena prijatelju. Slažem se da je tuga i jad, ali takav je život. Bitno da nisam gladan i bez krova nad glavom, a situacija sa ženama je većini ljudi negdje na "jebiga" razini, bili oni samci ili ne. Da je ženama do jebanja ko i nama, ne bi ni postojala prostitucija. Vjerojatno nasjedam na štos, ali eto.Članovi ovog foruma su definitivno HDZovci koji su lagano i bez rada i truda došli do novca te su im sve ove ogromne cijene sitnica i još bi dodavali nule. Oni su odavno izgubili svaki kontakt s hrvatskom stvarnošću u kojoj trećina umirovljenika ne bi mogla platiti kurvu ni za cijelu mjesečnu mirovinu. A kurve i jesu tu baš za umirovljenike, a ne za mladež. Omladinci bi trebali jebat džabe drugovi i drugarice. Jer ako ne mogu badava jebati u mladosti kada će?!? Osuđeni su doživotno na plaćanje seksa. A to je baš tuga i jad.
Ma ajde, bolje da trosis pare u kurvaluk nego na droge i alkohol. Al svejedno, nađi neki posao i zarađuj pare, bolje je takoJe li ovo šala hahahah? Svakako si me nasmijao. Ja sam zapravo relativno mlad (27) i nezaposlen, pa pucam džeparac na ovaj sport jer ionako ne mislim drukčije trošit. Nisam integriran u društvo, a nisu žene u nijednoj dobi lako jebive, kamoli za nekog takvog. Barem znam da mi novac neće ni trebat jer se neću uvalit u brak i dugove, mogao ili ne mogao. To ti je danas novi pravac za mlade koji su drukčije onemogućeni, a sve nas je više. Već sam nailazio na druge klijente i uvijek su bili mladi. Druga su danas vremena prijatelju. Slažem se da je tuga i jad, ali takav je život. Bitno da nisam gladan i bez krova nad glavom, a situacija sa ženama je većini ljudi negdje na "jebiga" razini, bili oni samci ili ne. Da je ženama do jebanja ko i nama, ne bi ni postojala prostitucija. Vjerojatno nasjedam na štos, ali eto.
Hoćeš nas dotuć da padnemo svi u depresiju? Daj brate, trgni se, pa dosta nas ima koji ovo rade između ostalog zato da bi bar na tren pobjegli od opće besperspektivnosti i situacije i zaboravili sve. Na kraju krajeva svak sam bira na što troši svoj novac. Ali ipak ne mogu razmijeti da su mladi tako utučeni i bez nade, nadam se da ipak većinom nije tako kako je ovaj kolega gore opisao. Za nas srednjih godina ili za starije to je donekle razumljivo, naši vlakovi prolaze ili su prošli davno, ali za mlade još nema razloga da takvi budu. Ako je to tako onda je to tek zabrinjavajuće.Članovi ovog foruma su definitivno HDZovci koji su lagano i bez rada i truda došli do novca te su im sve ove ogromne cijene sitnica i još bi dodavali nule. Oni su odavno izgubili svaki kontakt s hrvatskom stvarnošću u kojoj trećina umirovljenika ne bi mogla platiti kurvu ni za cijelu mjesečnu mirovinu. A kurve i jesu tu baš za umirovljenike, a ne za mladež. Omladinci bi trebali jebat džabe drugovi i drugarice. Jer ako ne mogu badava jebati u mladosti kada će?!? Osuđeni su doživotno na plaćanje seksa. A to je baš tuga i jad.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|