BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

da, i prošli put je radila preko agencije, to je vjerojatno ista agencija ko od one Poline/Molly, moldavijski brojevi

ja sam se već okrenuo 3-4 puta i nemam problem na tom broju, svakoj kojoj se javim dobim odg i susret bez selfija. pričao sam malo s Polinom, ako dobiš lokaciju i upute bez da te traže selfi, znači da imas negdje dobar review u tim njihovim grupama i imas prolaz, jedino ako si nov ili imas negativne ocjene, moras dat selfi i više kao paze kad ulaziš

to s onom malom brazilkom, Maia, crna mršava ne zna eng??? za nju su bili samo dost loši komentari
Da, crna mršava,,, nabada engleski.
Nakon prvog svrsavanja htjela da odem, al nisam se dao, na kraju sam ostao i duže i super se proveo 😅🤣

znam da su ljudi pričali da se uzme samo pol sata, jer kao neda drugi put jebat, haha ti si uspio, al mala je zgodna i dobro tijelo ima, barem na slikama
Ma mala je bomba, još bolja uživo.
Veli ona meni 2 svršavanja su ako si brz a da ja nisam bio brz.
Ja velim njoj uvijek su 2 svršavanja za 1h. I da ili nek odradi ili vrati pare....odmah je postala fina malo odmorili popričali, i super je na kraju bila...ponavljam kad se vrati uglavnom jer ih nema baš puno s takvim tijelom, a i nakon prve runde i malo priče baš se opustila potpuno drugačiji pristup a i akcija

ja sam kontaktirao i trazio sliku bez photoshopa, poslali video, nije ova cura sa slika tako da mi sve to smrdi na ruse, ako je netko bio, neka me demantira, i ova sa videa je zgodna, ali bojim se da kad dodjes, doceka te neka treca
Ja bio,nisam dugo ništa pisao ali za ovu ću bas napraviti iznimku.
Dogovor preko agenta,sat vremena 150 plus 50 za oral bez,kao kompletna usluga.
Lokacija blizu tresnjevackog placa,ok apartman u prizemlju,dijeli sa cimericom.
Prva slika u oglasu je najbolji opis nje,u faci jako zgodna,sise silikoni ok,noge lijepe manekenske ali guzicu nema i dosta mršava.
Došao,platio,malo pričali i krenula akcija.Znaci ljubiti se ne voli,par puta napomenuo i onda se kao krene malo ljubiti ali preko kurca,prst ne smije unutra makar u usluzi piše da smije ali ona ne voli,deepthroat radi ali meni nije mogla jer mi je kao prevelik,makar puši ok.U akciji se brzo umara i sve je na tebi da odradiš i svako malo kaže kako se već puno jebala danas,to bas svaki klijent želi čuti.Akcija bas mehanička,odradio nekako prvi pucanj i ostalo nekih 20 min i sad ona krene po mobitelu tipkati,nakon par minuta ja joj kažem da ostavi mobitel i da mi ga dođe popušiti jer imamo još vremena i hoću 2 puta svršiti jer nisam takvoj curi htio ostaviti 200 eura za ništa pa neka se bar potrudi.Ona nevoljko krenula i nakon par minuta prestane i kaže da imam još 10 min i da se mogu početi oblačiti jer ima klijenta koji čeka,tu sam poludio i rekao joj da mi ne treba 10 min da se obučem i neka se primi posla.Ona neće i krene nešto pametovati ali nakon šta je vidjela da joj bas i nije pametno da meni drži predavanja vratila mi je 50 eura kao da smiri situaciju.Obukao se i otišao,ona nešto komentirala i zalupila vrata.
Tipična princeza koja želi uzeti novce za ništa,valjda bi najsretnija bila da joj se ostave novci na vratima i ode doma,plusevi šta izgleda lijepo u lici i prava je ona manekenska kurvica,zna engleski ali sve ostalo jako loše.
Definitivno za ne otići

Top picka, top usluga

Ali nevirujem da je u Moskvi

Upravo to,Mel je bila top picka sa top uslugom
Sjecam se kada sam bio s njom prvi put,došla je prvi dan u Zg i bio sam joj prvi i jedini taj dan.Bio sam nekih 3 sata s njom i nema čega nije bilo,čak imam i videouradak za uspomenu.Cura koja bas voli sex,čak bih rekao i nimfomanka.I takvo iskustvo me koštalo 200 eura,bio poslije još par puta s njom i uvijek top.
Prije par mjeseci se čuo s njom i pitao kako to da vise nikada nije dolazila u Hrvatsku jer meni je rekla da će se sigurno vratiti već to ljeto jer tu je bila na samom početku 2023 šta znaci da je skoro već 2 godine nema i samo mi je rekla da trenutno nema u planu dolaziti i da joj je u Londonu top i poslovno i privatno,poslala mi par slika,promijenila boju kosu,malo se doradila ali i dalje je top,a bas sam malo gledao po forumima u Londonu i tamo je već legenda eskorta:)
Tako da sumnjam da ćemo ikada vise uživati u njoj

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh