BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

ja sam otišao od svih jer nisu bile ono što sam dogovorio, iz protesta haha, ali jebljive su bile, barem meni nisam izbirljiv previše, ko zna možda su super u akciji

a jebate, bio sam kod nje, kakva ženska, prekrasna... netko je pisao da je otisla zauvijek, da se nece vratiti, već sam se pomirio s tim, a sad je tu.... e sad sam u problemu, jel kod nje ili kod ruby za kraj tjedna
Ma vika je bolja

Ekipa, evo jedna topla preporuka od mene. Cura je sa slika, izgled top, akcija još bolja.
Može se pregovarati oko cijene.
Na vratima dočeka čista, obučena i spremna za akciju.
Pravi GFE, da se ljubiti, pušenje bez, u akciji doslovno ispunjava sve želje i pita koje poze preferiraš. Ne gleda na sat, ne požuruje. Ili dobro glumi, ili stvarno voli svoj posao😏

Vec par cura mi je rekli da ne rade sa nepoznatim brojevima. Odnosno koji nemaju pozitivan review na njihovoj aplikaciji. Tako da te ignoriraju jer se boje. Čuo sam da im dolazi policija (ili koji glume, ali imaju pistolj, značku) i uzme lovu. Čak ih ne prijave i nema deportacije, samo im ukradu lovu

Vec par cura mi je rekli da ne rade sa nepoznatim brojevima. Odnosno koji nemaju pozitivan review na njihovoj aplikaciji. Tako da te ignoriraju jer se boje. Čuo sam da im dolazi policija (ili koji glume, ali imaju pistolj, značku) i uzme lovu. Čak ih ne prijave i nema deportacije, samo im ukradu lovu
To u vezi policije sam čuo u više navrata kod cura, ali nisam znao da te ne primaju ako nemaš dobre recenzije

Ja sam jednom imao situaciju da sam se na vratima okrenuo jer me nije dočekala osoba sa slike i tada sam dobio recenziju u tim njihovim grupama da sam došao bez para. Kasnije kad sam to skužio promijenio broj.
Ja sam se okrenuo kod jedne ukrajinke jer isto nije bila sa slike i radila je za agenciju, q rekla mi da je independent ali nisam imao nikakve probleme kasnije.

Pricao sam sa curama dosta o tome. Ako imas pet dobrih recenzija i jednu losu, nece biti problem uglavnom, al ako imas uglavnom negativne, nece ti se javiti independent cure, ako je agencija, moguce i hoce. Znam da su mi rekle da znaju komentirati i kad dođeš neopran i smrdiš, tako da jebiga. Kao što mi komentiramo njih na forumu, komentiraju i one. Ako nemas recenzije, a imaju dovoljno posla, isto ćorak, onda pitaju selfije itd

Pricao sam sa curama dosta o tome. Ako imas pet dobrih recenzija i jednu losu, nece biti problem uglavnom, al ako imas uglavnom negativne, nece ti se javiti independent cure, ako je agencija, moguce i hoce. Znam da su mi rekle da znaju komentirati i kad dođeš neopran i smrdiš, tako da jebiga. Kao što mi komentiramo njih na forumu, komentiraju i one. Ako nemas recenzije, a imaju dovoljno posla, isto ćorak, onda pitaju selfije itd
Možda bi trebali pozvati cure ovdje na forum pa da se dogovaramo hahaha

Ja

Ekipa, evo jedna topla preporuka od mene. Cura je sa slika, izgled top, akcija još bolja.
Može se pregovarati oko cijene.
Na vratima dočeka čista, obučena i spremna za akciju.
Pravi GFE, da se ljubiti, pušenje bez, u akciji doslovno ispunjava sve želje i pita koje poze preferiraš. Ne gleda na sat, ne požuruje. Ili dobro glumi, ili stvarno voli svoj posao😏
Ja sam se dogovorio prije dva tjedna sa njom, docekala me druga ukrajinka, okrenuo se i otišao…

Ja sam bio u subotu na kraju kod maye, nema trenutno oglas jer je otišla iz HR. Vraća se za mj dana.
Mala je top, puni bolje izgleda uživo nego na slikama, i baš je otkačena kad se opusti,bilo je nekih problema nakon prve runde al na kraju smo sve izgladili i završili susret sa smiješkom ja i ona.
Ponavljam sigurno.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh