Nisam kod nje bio nego Lare.Ako je ,vrijedi je posjetiti.
Sigurno mi je u TOP 3 cure kod kojih sam bio.
Ali sam ju vidio, cura vrhunski izgleda. A cuo samo pozitivnon o njoj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam kod nje bio nego Lare.Ako je ,vrijedi je posjetiti.
Sigurno mi je u TOP 3 cure kod kojih sam bio.
ja sam otišao od svih jer nisu bile ono što sam dogovorio, iz protesta haha, ali jebljive su bile, barem meni nisam izbirljiv previše, ko zna možda su super u akcijiA te plavuše koje su te dočekale su ok ili bolje otići?
a jebate, bio sam kod nje, kakva ženska, prekrasna... netko je pisao da je otisla zauvijek, da se nece vratiti, već sam se pomirio s tim, a sad je tu.... e sad sam u problemu, jel kod nje ili kod ruby za kraj tjedna
Jel se zbilja vratila?
Nisam bio, bio kod njene cimerice kad je bila prvi put, Lara. Super cura bila pa nisam kod Vike isao.
Kovanica, bacis ju, pismo(Vika)/glava(Ruby). Ako slucajno padne na rub onda moras obje.ja sam otišao od svih jer nisu bile ono što sam dogovorio, iz protesta haha, ali jebljive su bile, barem meni nisam izbirljiv previše, ko zna možda su super u akciji
a jebate, bio sam kod nje, kakva ženska, prekrasna... netko je pisao da je otisla zauvijek, da se nece vratiti, već sam se pomirio s tim, a sad je tu.... e sad sam u problemu, jel kod nje ili kod ruby za kraj tjedna
Bio sam ja kod nje 3 putaNisam kod nje bio nego Lare.
Ali sam ju vidio, cura vrhunski izgleda. A cuo samo pozitivnon o njoj.
ma baš mi je zajebano... ali više naginjem prema Ruby, tako da ću prvo kod nje probati, ako mi se ne javi ko ostalima, onda vika. Ruby je tu već neko vrijeme, da mi ne pobjegne, Vika je tek došla, bude 2 tjedna sigurno tu. Kod Ruby nisam bio još, ustvari već dugo nisam bio kod guzate brazilke. Kod Vike mi je jedino minus (ako se dobro sjecam) što se neda ljubiti, ali ženska baš lijepa i utegnuta, valjda mi onaj kegel napravila kad me zajahala, stisnula me i svrs za 7 sekundi, možda i manje hahaha, gledam wtfKovanica, bacis ju, pismo(Vika)/glava(Ruby). Ako slucajno padne na rub onda moras obje.
Ma vika je boljaja sam otišao od svih jer nisu bile ono što sam dogovorio, iz protesta haha, ali jebljive su bile, barem meni nisam izbirljiv previše, ko zna možda su super u akciji
Top picka, top uslugaOva Mel nekada bila kod nas ako se ne varam, jel moguce da u Moskvi radi za 160e sat?
Da i prema Instagramu je u LondonuTop picka, top usluga
Ali nevirujem da je u Moskvi
To u vezi policije sam čuo u više navrata kod cura, ali nisam znao da te ne primaju ako nemaš dobre recenzijeVec par cura mi je rekli da ne rade sa nepoznatim brojevima. Odnosno koji nemaju pozitivan review na njihovoj aplikaciji. Tako da te ignoriraju jer se boje. Čuo sam da im dolazi policija (ili koji glume, ali imaju pistolj, značku) i uzme lovu. Čak ih ne prijave i nema deportacije, samo im ukradu lovu
Pa naravno da te nece primiti ako imas lose komentare na aplikaciji.To u vezi policije sam čuo u više navrata kod cura, ali nisam znao da te ne primaju ako nemaš dobre recenzije
To u vezi policije sam čuo u više navrata kod cura, ali nisam znao da te ne primaju ako nemaš dobre recenzije
Ja sam se okrenuo kod jedne ukrajinke jer isto nije bila sa slike i radila je za agenciju, q rekla mi da je independent ali nisam imao nikakve probleme kasnije.Ja sam jednom imao situaciju da sam se na vratima okrenuo jer me nije dočekala osoba sa slike i tada sam dobio recenziju u tim njihovim grupama da sam došao bez para. Kasnije kad sam to skužio promijenio broj.
ja sam kontaktirao i trazio sliku bez photoshopa, poslali video, nije ova cura sa slika tako da mi sve to smrdi na ruse, ako je netko bio, neka me demantira, i ova sa videa je zgodna, ali bojim se da kad dodjes, doceka te neka treca
Jel bio tko. Prezgodna mi izgleda da bi bila 150€/1h
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |