BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Pozdrav kolege, jedna preporuka za sve iz Zagreba i one koji prolaze kroz Zagreb, kao ja.

Direktno sa njom je kontakt, devojka super prica engleski, tako da je lagano sporazumevanje, stan ekstra uredan i cist, devojka strasno zgodna i sa super stavom. Dogovorili sat vremena za 200e, a na kraju sam ostao nekih 15ak min preko i to je ona bila u fazonu ne brini sto je proslo vreme. Nije za one koji vole bas klinke, a za sve ostale mogu samo da kazem da je greota da ne probaju.

Škicao sam ovu već više od tjedan dana i kad sam jučer vidio da je netko napisao o njoj da je prava odlučio otić, tolko me se dojmila da odma pišem recenziju ;)

Razgovor je s njom, sve se dogovori u 5 minuta, lokacija je blizu ribnjaka, super apartman. Platio 250 EUR za sat (oral je bez)

Ženska je inače fitnes trenerica iz Brazila, utrenirana do bola, fantastično tijelo, žestoko drži do sebe, akcija odlična, klasične poze, prvi put svršavanje u kondom, drugi put je dala po sisama i malo po faci je pobjeglo (nije se ljutila). Engleski savršen, tu me čak jako iznenadila jer nisam navikao na latine koje pričaju engleski ovako dobro.

Mene je kupila pristupom i energijom, trudi se oko svega i jako je pristupačna, kad na sve to dodaš savršen engleski baš jedno top iskustvo i velika preporuka za dobar provod.

Nije sigurna koliko će još bit tu, idući bi tjedan sigurno trebala bit tu

Nemogu nikako razumit kad netko plati 250 eura 1 sat za kurvu. Pa da neznam kako izgleda i da je neznam kakva usluga to je previše. Nebi trebalo preko 150 eura za 1 sat ići mada je i to puno.

Previše je, 200 je plafon plafona po meni, ali koji izbor imaš, možeš se jogunit i otić kod neke od 150 koja će bit mrtvo puvalo i odjebat te za 15-20 minuta ili možeš platit više i provest se ko kralj

Osobno sam plaćao većinom 200, nekoliko puta 250 i baš sam svaki put pogodio i imao top iskustva sa tim ženama od 250, još pamtim kimberly ovo lito iz splita kad sam platia 250 i na kraju osta preko dvi ure koliko smo dobro kliknili

Razumijem ljude kojima je puno i slažem se, ali jbg, ovi doli je nekad jači od zdravog razuma i glave

Previše je, 200 je plafon plafona po meni, ali koji izbor imaš, možeš se jogunit i otić kod neke od 150 koja će bit mrtvo puvalo i odjebat te za 15-20 minuta ili možeš platit više i provest se ko kralj

Osobno sam plaćao većinom 200, nekoliko puta 250 i baš sam svaki put pogodio i imao top iskustva sa tim ženama od 250, još pamtim kimberly ovo lito iz splita kad sam platia 250 i na kraju osta preko dvi ure koliko smo dobro kliknili

Razumijem ljude kojima je puno i slažem se, ali jbg, ovi doli je nekad jači od zdravog razuma i glave
Ja sam se zna odlično provest i za 150 eura

Cure sa EGE-a kao da znaju da je domaća ponuda loša( i vrlo ograničena), pa koriste priliku i nabijaju cijene.

Dokle ima ljudi koji plaćaju 200 i više za sat, tarife se najvjerojatnije neće mijenjati. Mi na forumu smo mala zajednica i naš bojkot ne bi doveo do nikakve promjene. Naravno i ponuda cura od 150 je iz dana u dan sve lošija. Zagreb i Split imaju donekle pristojnu ponudu, ali u ostatku gradova je vrlo loše. Koliko god se mi žalili na visoke cijene, lošu uslugu i lažne profile...ništa od toga. Te cure su i dalje tu i dolazi ih još, pa im posao očito ide previše dobro da bi se išta mijenjalo.

Cure sa EGE-a kao da znaju da je domaća ponuda loša( i vrlo ograničena), pa koriste priliku i nabijaju cijene.

Dokle ima ljudi koji plaćaju 200 i više za sat, tarife se najvjerojatnije neće mijenjati. Mi na forumu smo mala zajednica i naš bojkot ne bi doveo do nikakve promjene. Naravno i ponuda cura od 150 je iz dana u dan sve lošija. Zagreb i Split imaju donekle pristojnu ponudu, ali u ostatku gradova je vrlo loše. Koliko god se mi žalili na visoke cijene, lošu uslugu i lažne profile...ništa od toga. Te cure su i dalje tu i dolazi ih još, pa im posao očito ide previše dobro da bi se išta mijenjalo.
Sve mi je jasno da je ponuda domacih losa, i sa vecinom njih kompliciran kontakt i “radno vrijeme”.
Po meni strankinje max do 200eur/h sta ja placam, i to uvijek ukjucuje oral bez i jos neke standard usluge. Sve vise od toga je suludo, i nas bojkot nece nista promjeniti ali to mene ne sprijecava da ja odem do Austrije gdje dobijem ono sta i trazim.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh