Planirao sam otići jer na ranijim postu nije ispao da je druga djevojka nego na slici. Hvala na info.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Planirao sam otići jer na ranijim postu nije ispao da je druga djevojka nego na slici. Hvala na info.
Sta nije da je ona sa ovom Julie skupa ? Mozda ti je ona izasla
Ovu izbjegavati ko crnog vraga.
Nije ista ženska ko na slikama, već neki crni potrošeni gnom.
Meni se želudac okrenuo kada sam je vidio i naravno da sam samo otišao.
Mislim da o ovoj Ruby pricaju. Ja sam bio kod Mel koja je isto bila super, usluga vrhunska. Nakon par dana kako sam bio kod Mel pitao dal ima cimericu za trojku pa mi poslala njenu sliku.
Ma davno, prosle godine mislim. Nego mi se ova Ruby sta je aktivan profil cini jako slicna Ruby koja je bila isto onda ovdje. Ima prikvacena slika na mom originalnom postu od Ruby u crvenom donjem rublju i na linku. Meni jako slice, mozda netko zna da li su to iste osobe.Kad si bio kod Mel? Nije aktivan profil, možda radi sa drugog profila. Pošalji adresu u inbox
Kolko vidim po njenom instagramu ona je u Parizu. Meni je rekla da nece dolaziti u Hrvatsku, ali ajmo pricekati malo mozda je ovo najava da ipak dolazi
Jel se to meni cini ili se to Ruby vratila?
Nemam ju na IGu, u biti vise niti jednu ne pratim.Kolko vidim po njenom instagramu ona je u Parizu. Meni je rekla da nece dolaziti u Hrvatsku, ali ajmo pricekati malo mozda je ovo najava da ipak dolazi
Bravo kolega, u potpunosti se slažem. Evo ja upravo kontam kako da se organizujem da posetim opet Zagreb, samo da bi se podružili opet jer je tu samo još 10ak dana(Ako ćemo konretno o Belli) ..platiš 300e za 2h, i imaš baš to - 150e za 1h
Ja probao kontaktirati Ruby, oglas koji je aktivan za ZG. Nema odgovora, jucer poslao poruku, danas jos nista.Kolko vidim po njenom instagramu ona je u Parizu. Meni je rekla da nece dolaziti u Hrvatsku, ali ajmo pricekati malo mozda je ovo najava da ipak dolazi
Vjerojatno si na crnoj listi ili previse poruka,meni vrlo brzo odgovorilaJa probao kontaktirati Ruby, oglas koji je aktivan za ZG. Nema odgovora, jucer poslao poruku, danas jos nista.
Nista. Ona automatska poruka i jos jednu poslao.Vjerojatno si na crnoj listi ili previse poruka,meni vrlo brzo odgovorila
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|