BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Postoje razlozi zasto to napravim. Nije doslovce uvijek pola sata, ovisi koliko sam free do nekog vremena. Po meni ako je "u poslu" ne treba odgovarati uopce ne samo meni nego nikome.
Pa u poslu je, ne može ti odmah odgovoriti. Možda odgovori kasnije, možda uopšte ne odgovori. Ne postoji realan razlog da se broj blokira.

Ako se ona dopisuje: ne može ti odgovoriti u tih sat vremena kad je mušterija tu. Ako se pišeš sa pimpom, može da ti odgovara odmah i piše da sve može (što većina i radi, zato i ima toliko duplih rezervacija i ispala) ili mora da sačeka da mu se ona javi i kaže kad je slobodna. Dakle, opet tih sat i kusur vremena pauze.

Šta misliš da će da se desi ako ne blokiraš broj, da će da te zovu bez prestanka i dahću na slušalicu kamon bejbi, ven are jou going to kom 😂

Devojku sa kojom sam imao najbolje ikada iskustvo, bukvalno ne silazim sa nje kad je u BGD, sam ugovorio tek iz 4. puta. Prva 3 puta mi je odgovarala ili tek posle par sati ili kaže da je celog tog dana zauzeta. Srećom, nisam je blokirao a isto sam mogao da izmislim razlog za to 👍
 
Ma nisam ja izmislio razlog, razlog je stvaran kod mene...jbg, nismo svi slobodni, kuzis... ali ok. Blokirao/ne blokirao nisam nikoga zajebao, to znam jer sam uvijek ispostovao termin kada sam to stvarno dogovorio. Definitivno nisam niti jednom bio da sam dogovorio termin, a da nisam dosao. Osim jucer, ali jucer nisam dobio adresu nit se javila u vrijeme kada smo se dogovorili.
 
Instaliraš na telefonu drugi WA, povežeš sa drugim sim brojem. Na tom WA ugasiš notifikacije pa te niko ne može cimati.
Ovako zoveš i rezervišeš sa svog ličnog broja što ni malo nije pametno, bio slobodan ili ne
 
Ekipa,
Da li je tko imao situaciju da dobije poruku kao od nekog njihovog sa EGE da trazi neku garanciju/ugovor jer sam ja kao puno puta zeznuo zenske i kao da su izgubile novaca i da im smetam kad rade...kao da jel ja znam kako mafia i kartel u HR funkcionira, da ja imam obitelj, bla bla... uglavnom, neka prijetnja koliko sam mogao shvatiti po poruci da bi htjeli izvuci neku lovu iz mene.
a ja ako odem jednom mjesecno i to je to...kad pisem ako ne odgovori u roku pola sata, sat... blokiram broj i ne javljam se vise...jucer situacija kao dogovor, moze ona odmah, ja kazem u 11... ona ok, ali nije prije dala adresu. 11 sati ja pisem da da adresu ne odgovara...2 poruke, nije odgovorila, blokirao broj i to je to... i toliko o tome koliko ja smetam..
Nesto si izostavio u cijeloj prici sigurno...
 
Nesto si izostavio u cijeloj prici sigurno...
Ne, bas nisam. Napisao doslovce sve kako je. I bas sam svaki termin ispostovao kada smo se dogovorili i kada su gospodje dale adresu i kada nisu trazile uplatu preko necega i kada nisu bile u hotelu. U Hotele nisam isao, ali to sam odmah rekao kada smo dogovarali da u hotel ne idem.
 
Ja mislio ali cini mi se da cura nema nikakvu guzicu, a glupo mi je placat bez neke latino guze, to mogu i u secretu nac 😂
mozda nema dupe ali vidi ti ove velike sise, cak joj i dobro stoje jer se cini dosta visoka
 
@dudek23 već sam pisao o nečem sličnom. Ja sam imao situaciju da mi je pimp prijetio, slično kao i tebi da imam obitelj i to. Neće ti sigurno nitko ništa, ali ovo ti je pouka da nabaviš drugi broj koji ćeš koristiti za ove stvari. S tajnim brojem možeš šta oćeš, bez straha da će te itko otkriti.
 

Jel bio netko u zadnje vrijeme otkad se vratila?
Tu je već nekih 2-3 tjedna, stalno dolazi jer živi u Milanu. Izgleda isto ko i uvijek, mršava s ogromnim umjetnim sisama koje nisu kamen. Dobro priča engleski i pamti ko slon.
 
Da se nastavim na thread.
Odlična cura.
Smještaj u centru.
200 eura 1h
Uživo kao na slikama, malena i "sočna", odlične obline, preslatka u licu i prelijep osmijeh.
BJ 8/10
Izgled 8/10
Karakter (šala, zafrkancija i spontanost) 9/10
Seks 8/10
Objašnjenje:
Mislim da je dosta uska, izbila mi je kondom s guzicom dok je "miješala" 2 puta.
4 kondoma smo potrošili.
I zbilja se potrudila da svršim i prihvaćala moje sugestije, što se i dogodilo nakon 50 minuta.(nije prigovorila na eksploziju u lice i grudi za koju je i sama rekla da je filmska hahahah)
I ona je jednom svršila (nakon 20-30 minuta) što mi je bilo drago, te gledam na to kao neko posebno postignuće kada se dogodi, a potrudim se da se to dogodi da svakom s EGEa te sam u tome na 7/8! Hura za mene!

Iskreno ovo mi je bilo možda i kompletu najjače iskustvo. (Uz još jednu kolumbijku)

Sada uzimam pauzu...prošao sam od 9. mjeseca: crnkinju, azijatkinju, threesome s brazilkama, fenomenlanu akrobatsku kolumbijku, venezuelanku i ovu malenu poslasticu za koju sam dao recenziju.

Iskreno cijene su takve kakve jesu i ne žalim ni za jednim eurom. Nijednom mi nije došla djevojka koju nisam naručio. I uvijek iako ih platimo toliko koliko ih platimo, donesem neku čokoladu/bombonijeru/vino. Svaka žena voli bar malo darivanja i pažnje.

Ova zanimacija je pozamašna za naše prosječne plaće, no opet ja bar to radim jer to su djevojke koje neću moći riješiti normalnim putem (izlasci, ONS), svjestan sam svojeg izgleda i pojave.

Stojte mi dobro momci 🤣 do novih avantura!

Bio jučer kod nje 30min/130. Slatka Kolumbijka, malo punija, veliko dupe i sise, ali sve dobro stoji. Otuširao se prije dolaska da ne gubim vrijeme tamo. Ljubi se sočno, usne pune mekane, u doggiju miješa guzom i nabija se, može sve kako hoćeš. Misionarka noge na ramenima. Ali najjače je to kad sam je bacio na leđa i lizao (to mi je fetiš jebiga) pita me da li hoću da svrši, ja kažem naravno, ode ona po ručnik i stavi ispod guze i kaže nastavi, ja jezik na klitić kad ono mlaz u facu i po prsima, pa drugi i tako više od 10 puta svakih pol minute. Jebote cijeli krevet mokar, mala squrta ko luda. Baš me to napalilo. Sve sklisko, pica mesnata, debela, gurao joj prst u guzu nekoliko puta, malo se opirala, ali je dobro uletio. Toliko je sve bilo mokro okolo da je skinula i prekrivač i plahte sve do madraca. Na kraju sam tražio pušenje i svršio joj po sisama. Iskustvo teško ponovljivo. Nisam to još doživio. Kažem da ću je zvati waterfall, ona se smije kaže da je popila previše vina prije seksa pa se opustila. Sve u svemu preporuka za guštanje. Ostao oko 45 min nije se bunila. Prostor u Tkalči, malo nezgodno zbog parkinga.
 
Potrošio i zadnji Jelly i sada pauza, štednja
za EP u Njemačkoj.
Mala je kakav je na slici, pogled je baš kao mala droljica, takva je i uživo, silikoni.. Minus je kosa kao da ju nije prala mjesec dana, bez šminke, prištava (valjda previše CIF), i brza, želi mat u tri poteza
Pušenje 10/10 stvarno se tu potrudi i jaja pobliže, krene i niže ali to nije moja furka. Prvi put je jedno 7min pušenja, i 2min sex (jebiga punio jaja tjedan dana) ali zato CIF, cijelu sam ju isprskao. Ne preporučam ljubljenje s malom :).
Drugi put 10ak min pušenje i jedno 20min sam ju izjebo i za prve 2min. Ponovio ne bi, ali za mladu droljicu za potrošit.
Moja praksa je da ne dajem iznad 200e,uvijek se cjenkam šta god da piše, neke pristanu neke ne.
 
Potrošio i zadnji Jelly i sada pauza, štednja
za EP u Njemačkoj.
Mala je kakav je na slici, pogled je baš kao mala droljica, takva je i uživo, silikoni.. Minus je kosa kao da ju nije prala mjesec dana, bez šminke, prištava (valjda previše CIF), i brza, želi mat u tri poteza
Pušenje 10/10 stvarno se tu potrudi i jaja pobliže, krene i niže ali to nije moja furka. Prvi put je jedno 7min pušenja, i 2min sex (jebiga punio jaja tjedan dana) ali zato CIF, cijelu sam ju isprskao. Ne preporučam ljubljenje s malom :).
Drugi put 10ak min pušenje i jedno 20min sam ju izjebo i za prve 2min. Ponovio ne bi, ali za mladu droljicu za potrošit.
Moja praksa je da ne dajem iznad 200e,uvijek se cjenkam šta god da piše, neke pristanu neke ne.
Mala je u ZG, blizu džamije, nezna eng.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh