Sofronije
Well-known member
Pa u poslu je, ne može ti odmah odgovoriti. Možda odgovori kasnije, možda uopšte ne odgovori. Ne postoji realan razlog da se broj blokira.Postoje razlozi zasto to napravim. Nije doslovce uvijek pola sata, ovisi koliko sam free do nekog vremena. Po meni ako je "u poslu" ne treba odgovarati uopce ne samo meni nego nikome.
Ako se ona dopisuje: ne može ti odgovoriti u tih sat vremena kad je mušterija tu. Ako se pišeš sa pimpom, može da ti odgovara odmah i piše da sve može (što većina i radi, zato i ima toliko duplih rezervacija i ispala) ili mora da sačeka da mu se ona javi i kaže kad je slobodna. Dakle, opet tih sat i kusur vremena pauze.
Šta misliš da će da se desi ako ne blokiraš broj, da će da te zovu bez prestanka i dahću na slušalicu kamon bejbi, ven are jou going to kom
Devojku sa kojom sam imao najbolje ikada iskustvo, bukvalno ne silazim sa nje kad je u BGD, sam ugovorio tek iz 4. puta. Prva 3 puta mi je odgovarala ili tek posle par sati ili kaže da je celog tog dana zauzeta. Srećom, nisam je blokirao a isto sam mogao da izmislim razlog za to