Da se nastavim na thread.
Odlična cura.
Smještaj u centru.
200 eura 1h
Uživo kao na slikama, malena i "sočna", odlične obline, preslatka u licu i prelijep osmijeh.
BJ 8/10
Izgled 8/10
Karakter (šala, zafrkancija i spontanost) 9/10
Seks 8/10
Objašnjenje:
Mislim da je dosta uska, izbila mi je kondom s guzicom dok je "miješala" 2 puta.
4 kondoma smo potrošili.
I zbilja se potrudila da svršim i prihvaćala moje sugestije, što se i dogodilo nakon 50 minuta.(nije prigovorila na eksploziju u lice i grudi za koju je i sama rekla da je filmska hahahah)
I ona je jednom svršila (nakon 20-30 minuta) što mi je bilo drago, te gledam na to kao neko posebno postignuće kada se dogodi, a potrudim se da se to dogodi da svakom s EGEa te sam u tome na 7/8! Hura za mene!
Iskreno ovo mi je bilo možda i kompletu najjače iskustvo. (Uz još jednu kolumbijku)
Sada uzimam pauzu...prošao sam od 9. mjeseca: crnkinju, azijatkinju, threesome s brazilkama, fenomenlanu akrobatsku kolumbijku, venezuelanku i ovu malenu poslasticu za koju sam dao recenziju.
Iskreno cijene su takve kakve jesu i ne žalim ni za jednim eurom. Nijednom mi nije došla djevojka koju nisam naručio. I uvijek iako ih platimo toliko koliko ih platimo, donesem neku čokoladu/bombonijeru/vino. Svaka žena voli bar malo darivanja i pažnje.
Ova zanimacija je pozamašna za naše prosječne plaće, no opet ja bar to radim jer to su djevojke koje neću moći riješiti normalnim putem (izlasci, ONS), svjestan sam svojeg izgleda i pojave.
Stojte mi dobro momci

do novih avantura!