Ljudi moji, bio sam u srijedu prvi put u Wellcumu u Villachu, i to još otišao sam samcat napamet. Pa to je raj tamo. Proveo se vrhunski, karao Slovenku i Rumunjku po pola sata svaku, prvoklasne pičke, svaka 80€, usluga vrhunska, uzeo sobu u hotelu za 90, ulaz u Wellcum platio 90, imao super večeru i doručak, koristio saune, jacuzzi, vanjski bazen. Ma savršenstvo. Dobiješ ogrtač i šlape na recepciji i ideš unutra, a ženske koje dogovoriš lijepo vodiš u svoju sobu i karaš kao car. Potrošio sve skupa 450 s gorivom i hotelom, ali to je doživljaj do jaja. Pičke su takvi komadi da ne znaš koju bi izabrao. U klubu imaš 70-80 ženskih, pola ih je skroz golih, možeš ih dirati, sjede u krilu, milina jedna. Drugi dan se vratio doma za 2,5 sata do Zg. Žao mi što nisam ostao još idući dan, jer je u čet bio Naked day, odnosno sve ženske u klubu gole bez ičega na sebi. Eto, morao sam podijeliti ovdje, iako nije tema ovog foruma. Idem opet za 2 tjedna rezervirao sobu. Pa razmislite da li platiti ovdje napamet neku 250 i razočarati se ili potegnut do Austrije i provest se vrhunski za skoro istu lovu.