BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

ja sam bio jednom kod ukrajinke - konkretno najgori seks u zivotu (bez pretjerivanja)

cura je bila sa slika al je bio tezi photoshop, sva je bila ukocena od ceg sam ja bio jos vise, deblja (sto inace pozdravljam, al ovo je bilo cudno - sva mrsava i viseca skembica neka), nije znala stavit kondom (rekla je, i citiram, "you do, I not professional"), seks je bio mehanicki ocaj i na kraju samog seksa kad je silazila s mene joj je izletilo "o gospode" ne shvacajuci da su nam jezici slicni i da razumijem sto je rekla... ali slazem se s njom, "o gospode" indeed...
da ne ulazim uopce da je na EGE imala sliku sa putovnicom i pravim imenom, prezimenom i adresom gore.. (mislim da jos imam negdje fotku na disku) ... iso sam cackati i nabasao na nekom "ruskom FB" na njen profil, slike nje s obitelji, sa sestrom...
ma da, slično i kod mene, mehanički sve, bez imalo žara, ova moja je ipak znala staviti kondom, no kada me pitala koju pozu želim, a ja sam joj rekao da me zajaše, zakolutala je očima i rekla nešto u stilu "mogla sam si i misliti"..nikada više...rumunjke i mađarice u Austriji su premija za njih...
 
Da remiziramo na kraju.
Ukrainke/ Ruskinje/ Kazah/ i ine istočne bez recenzije i Verified slika ni pod razno uzimati/ bookirati. Sve je to jebena prevara jer mi je kolega također reka: Zaobilaziti u širokom luku.
Latine, Brazilke, Columbia, Venezuela to prolazi ali ovo istočno ni u ludilu
Tako je...kod Latina riskiraš da se malo udebljala u međuvremenu, no to je to, uvijek ti otvara ona sa slika...
 

Upravo sam se vratio od Lise, još jedno izvrsno latino isluistvo. Slike su 100% točne, jedino moram reći kako je u licu puno ljepša nego na slikama. Nema 27 nego 34 godine, barem mi je tako rekla, no ne vidi joj se. Fizički me malo podjeća na Sofiju iz Argentine koja je ordinirala po Zadru, Splitu i Zagrebu prošlo ljeto i jesen (u Zagrebu je bila u Tkalči, tamo gdje je onaj dućan Dragons be here ili kako se već zove)...

Tijelo je pravo latinsko, mala škembica, predivna velika guza, široki bokovi i kruna na svemu, predivne, teške, prirodne sise....nisam u to 100% siguran jer je nisam htio tako jako stisnuti za sisu, moguće je da je radila zahvat prije nego je dobila na kilama pa je njeno tkivo prekrilo silikone, no sise izgledaju božanstveno. Meni silikoni generalno ne smetaju, no u odnosu na one kamene i nepokretne sise, ovo je premija.
Oral je bez za dodatnih 200 kn i to se recimo ne isplati uzeti jer nije ništa posebno, dosta se zubi osjećaju, mada joj usta nisu baš mala. Ono što je plus je da se posveti i jajcima, te sama gura prst u šupak za masažu prostate...meni to nije napeto, no nije bilo niti tako neugodno kako sam očekivao. Ljubi se, jezik i sve to, pravi GFE tko to voli...u seksu je vrlo dobra, sudjeluje, sama sugerira promjenu poze, glasa se, sve 5....matirala me u doggy-u, kaj mogu kada sam opsjednut velikim latino guzicama :)

E sada, ono najbolje, karakter. Dakle ja još nisam upoznao tako dragu, veselu, vrckastu i pozitivnu curu, a da se bavi ovim poslom...ne znam jesam li se ikada toliko smijao i sa jednom od tih cura...nakon seksa ženska skoči do frižidera i izvadi hladnu žuju pa me ponudi, na televizoru se vrti GOLD FM (moja omiljena stanica), a ne ona njihova latino glazba kojom večina ostalih maltretira..reći će netko da su to gluposti, no vrag je u detaljima i upravo takvi detalji čine cijelokupno iskustvo boljim...definitivno idem još jednom prije nego ode za Split u nedjelju.
Sise su joj super, ali na fotkama izgleda malo muškobanjasta u licu, da li je takva i uživo? Visina je u stvarnosti kako piše, 170cm?
 
Sise su joj super, ali na fotkama izgleda malo muškobanjasta u licu, da li je takva i uživo? Visina je u stvarnosti kako piše, 170cm?
Napisao sam da joj je lice puno ljepše u stvarnosti, ne kužim kako to da je stavila tako bezvezne slike, možda ne želi da ju se baš na prvu prepozna...ženska ima troje djece u Španjolskoj, dvoje su već veliki, možda ima veze sa time...da, visoka je za Latinu, ima sigurno 170.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh