Bio jučer kod famozne Gemme i iskreno nije mi jasno čemu takvo veličanje.
Uglavnom komunikacija dobra,dogovorili vrijeme i došao pred zgradu,javlja čekaj 20 min jer kao ne može sada.Nije mi bilo jasno zašto jer sam mislio da radi sama u stanu.Nakon 20 min javlja da mogu doći gore.Dolazim u stan i otvara zgodna djevojka.Ne mogu reci stvarno je zgodna ali tu sve dobro staje.Nakon ulaska u stan odmah nabasam na njezine cimerice i to 2 shemale s kojima dijeli prostor.Već tu se htio okrenuti ali ona me uvjerava da nema problema,diskrecija ovo ono.Ulazimo u sobu u kojoj je milijun stupnjeva i traži me novce,isprva sam htio ostati sat vremena,ali nakon čekanja,cimerica,užasnog prostora rekao joj uzimam pola sata i dajem joj novce.Ona se ljuti i kaže da ona u ovo vrijeme isključivo radi na sat vremena.Bilo je oko pola 1 navečer,na šta joj ja pokažem njezinu poruku gdje piše koliko vremena nudi i kakva je cijena i da zašto sada izmišlja.Ona kao nevoljko prihvaća i kao govori mi da se skidam da krenemo.Ja joj kazem da bih se brzo tusnuo na šta ona prvo provjerava i kaze da ne mogu jer je NETKO drugi u kupaoni a i da vidi da sam čist pa kao nije potrebno.Već nakon svega ovoga vidim da će biti katastrofa i umjesto da uzmem novce natrag i odem doma razmišljam ako sam se već vozio do Vrbana ipak ću ostati,jer mala je stvarno zgodna.Kreće akcija i iskreno ne znam šta je bilo gore.Ljubiti se neće,tek toliko,oral nikakav,drkanje i lizanje glavica,pa ajmo kao u 69,tu ona ništa ne radi,samo lezi i govorim joj stavi kondom ajmo u akciju.Ona na mene,sve nes polako,mlitavo,vidim ovako neću svršiti još 3 sata,okrenem je i krećem jače udarati,stišće noge pa govori kao polakše jer kao you have big dick,mislim si ga seres li ga i već vrtim film u glavi da neću ni svršiti.Ali skužila je to i ona i ponudi doggy pa kao tu možeš i malo jače kaze ona.Karam predivnu curu u doggyu i zamišljam Brazilku s kojom sam bio prije 10 dana da bih svršio.Napokon završio,uzimam stvari i oblačim se.Malo popričali i pita mene ona jer sam zadovoljan.Kažem ne i kazem joj zašto i rastužim je.Čak se i kao ispričala i rekla da je već 10 dana tu pa joj je energija pri kraju.Mislim si boli me briga i rekao idem.Ona kaze čekaj da provjeri jer mogu,nakon minute kaze možeš.Izlazim van iz stana i susrećem se s kolegom koji je bio kod shemalica.Bas neugodnjak.Ali savršeni rezime te večeri.
Šta se tu i kako se pisalo o njoj mislio sam da će u najgorem slučaju biti ok iskustvo a na kraju jedno od gorih iskustava u zadnje vrijeme.Mala zna da je zgodna i da će se rijetko tko okrenuti i ima normalne cijene čak ali sada vidim zašto.Vjerujem da možda joj nije bio dan ali isto tako mislim da i na dobar dan nije to neka vau usluga kako drugi govore.