Vidim da dosta vas pise za agenciju "Chocolate and cream" pa da razjasnim s moje strane, imaju multi-duplirane oglase od 10-15 cura od kojih nijedna nije dostupna. Neki dan kad sam pitao za ovu Nikitu koja je zajedno sa Medelene na EGE, poslali su mi slike od neke dvije cure koje uopce ni nemaju oglas, jedna plava druga crnka (u meduvremenu je ta crnka izasla na EGE zove se Nika, crna kosa, crvena majica, izgleda umjetno) ja se nameracio na plavu i reko jel moze jos koja slika od plavuse i oni posalju sasvim trecu sliku. Okej izgleda cura, 30+, dogovorimo mi 1h, 200e, 2 shots, GFE, OWO itd, apartman blizu Ritza u gradu, ovi mladi ce mozda znati, dosao tamo i ukratko cekao pol sata, spori odgovori, ja zivcan stojim ispred, onda trazi da slikas sebe i novce, onda kaze da se OWO naplacuje dodatno ugl pokupio sam se. Od pocetka mi je smrdilo sa tim fejkanjem oglasa i stavljanjem cura kojih nema, do cekanja 30+min ispred zgrade, trazenja slikanja selfija sa lovom onak ispred ljudi hodaju, ne shvacam poantu, osobno mi odma to daje doznanja da nesto ne stima, mozda te dvije cure nisu toliko lose, ali sveukupni dojam agencije je jako neprofesionalan te je za mene ostavio dojam jednog velikog NE.