najjači su mi ovi šta MISLE ili PRESKUPA JE
Te novce bi jedino dao za azijatkinjunajjači su mi ovi šta MISLE ili PRESKUPA JE
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
najjači su mi ovi šta MISLE ili PRESKUPA JE
Te novce bi jedino dao za azijatkinjunajjači su mi ovi šta MISLE ili PRESKUPA JE
Imam ja novaca ali samo dajem za egzotične cure crnkinje il azijatkinjeonda ja stvarno ne znam čemu uopće otvaraš ege stranicu ili čemu tražiš cure po oglasu ak nemaš novaca
Nego kolko ti naplačuješ druženje da čujemonda ja stvarno ne znam čemu uopće otvaraš ege stranicu ili čemu tražiš cure po oglasu ak nemaš novaca
Jel možda ta mulatkinja Gemma a crnkinju sam jebao Hot AnnieVidim da se nesto @Carla95 smije na Ninjinu konstataciju. Slazem se u potpunosti s njim. Spreman sam platiti vise Crnkinje i Azijatkinje jer prosjecni Hrvat bas i nema priliku to karat. Jednu mulatkinju sam vec rijesio (moze se ubrojit u crnkinje), ostala mi je jos samo Azijatkinja i ja sam svoje sto se tice ovog "sporta" obavio
Hot Annie. Ali ona nije cistokrvna crnkinja nego mix. Barem po nekoj mojoj skromnoj procjeni.Jel možda ta mulatkinja Gemma a crnkinju sam jebao Hot Annie
Meni je ona crnkinja ima crne bradavice i crnu picu i jako je zgodna ali sama usluga je bila loša oral sa kondomom i nije se htjela ljubit a kakva su tvoja iskustva sa njomHot Annie. Ali ona nije cistokrvna crnkinja nego mix. Barem po nekoj mojoj skromnoj procjeni.
Uze mi riječ sa tastature Za egzotiku bi dao tu cifru bez razmišljanja, ali za curu koja ima 50 kila sa krevetom i izgleda kao prosječna mahaluša ni u ludilu! Samo zato što ima brazilski pasoš treba da diže sebi cijenu u nebesa. Jašta..Imam ja novaca ali samo dajem za egzotične cure crnkinje il azijatkinje
Uz mali nagovor je popusila bez a sto se tice ljubljenja spontano tijekom misionarskog. Cijelokupni dojam solidan, da nije pozurivala pri kraju bilo bi odlicno (jer sam uzeo pola sata).Meni je ona crnkinja ima crne bradavice i crnu picu i jako je zgodna ali sama usluga je bila loša oral sa kondomom i nije se htjela ljubit a kakva su tvoja iskustva sa njom
A neznam valjda si joj se sviđao pa se ljubila sa tobom a ja rekao no kondom a ona ga odmah stavljala jbgUz mali nagovor je popusila bez a sto se tice ljubljenja spontano tijekom misionarskog. Cijelokupni dojam solidan, da nije pozurivala pri kraju bilo bi odlicno (jer sam uzeo pola sata).
Nama juzno je sarajevo blize od zgOK, ali tema je strankinje u HR, a ne u BIH.
Nama sjeverno su Graz, Villach i Budimpesta blize od SplitaNama juzno je sarajevo blize od zg
Znam, blago vam se, imate puno bolji izbor, al nije valjda toliko oftopicNama sjeverno su Graz, Villach i Budimpesta blize od Splita
Meni nije offtopic ali morao sam napisati, bilo je jace od meneZnam, blago vam se, imate puno bolji izbor, al nije valjda toliko oftopic
Je li Gemma još radi?A Gemma je mulatkinja i slatka cura oral bez kondoma i mogo si je poljubit samo usnama bez jezika i uživala u jebanju za razliku od Hot Annie i samo 1300 kn 1h super mi je bilo
Ne vratila se u Barcelonu tam živiJe li Gemma još radi?
Jebote ninjo previse si uso u ovo kralju. Jos malo pa ces znat kucne adrese od kurviNe vratila se u Barcelonu tam živi
Šteta. Ali, još drži oglas u EGE-u.Ne vratila se u Barcelonu tam živi
Haha ma ne meni rekla da ide u Španjolsku a jedan forumaš reko da živi u BarceloniJebote ninjo previse si uso u ovo kralju. Jos malo pa ces znat kucne adrese od kurvi
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|