babalui300
Member
Jesi bio i kod Candice Swanepoel ili samo kod ove Playboyeve zečice?Ja sam bio. Bili su jos neki..ali sta bi mi trebali tebi nesto jamcit i potvrđivat???
Prolistaj plavi oglas..sretno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi bio i kod Candice Swanepoel ili samo kod ove Playboyeve zečice?Ja sam bio. Bili su jos neki..ali sta bi mi trebali tebi nesto jamcit i potvrđivat???
Prolistaj plavi oglas..sretno
Piše da ne radi 69 odmah mi je pala u očima.Ups pardon, to je ipak Candice Swanepoel. Al opet mi nije jasno kak je nako karijere anđelice Victoria Secreta završila na EGE-u. Navalite narode. Samo 250 europskih za sat vremena sa VS anđelicom.
Ako pod "čiste" misliš na higijenu, po mom iskustvu ove s EGE uglavnom drže do higijene.Zdravo svima,
Pišem iz BiH.Pišem u ovoj grupi obzirom da se većinom iste cure vrte.Da li je ko bi kod ove cure?
Ima i na ege,ali trenutno nema profila.
Također zanima me koliko su ove djevojke "ciste"Da li se testiraju i tome slicno?
Daj linkAko nekoga pali, neka mala iz Japana je od 18og u ZG
Za simbolicnih 600 euricaAko nekoga pali, neka mala iz Japana je od 18og u ZG
Jbt ja baš tražim azijatkinju al ovo je preskupoZa simbolicnih 600 eurica
Kaj na ege ?Ako nekoga pali, neka mala iz Japana je od 18og u ZG
I ja isto, vise se isplati zaletit do sarajeva, naist se cevapa i odradit one tamo 2-3 sta su na egeJbt ja baš tražim azijatkinju al ovo je preskupo
Rekla mi jedna s EGE da se svakih 6 mj testira na SPBZdravo svima,
Pišem iz BiH.Pišem u ovoj grupi obzirom da se većinom iste cure vrte.Da li je ko bi kod ove cure?
Ima i na ege,ali trenutno nema profila.
Također zanima me koliko su ove djevojke "ciste"Da li se testiraju i tome slicno?
Kak ste došli na tako romantičnu temu.Rekla mi jedna s EGE da se svakih 6 mj testira na SPB
Ja sam slao upit tim azijatkinjama na EGE sto su u Sarajevu, poslala mi klip i slike koje djeluju previse izvjestaceno i obrađeno...može pola sata za 100 eura kaže, ali nešto su mi sumnjive....drugačija je slika na EGE od onih što sam dobio. I da na slikama je logo seksiadresar.com....I ja isto, vise se isplati zaletit do sarajeva, naist se cevapa i odradit one tamo 2-3 sta su na ege
kad se otvori onaj njeb web, piše 2h - 600 ojrićaZa simbolicnih 600 eurica
Pa da, al ne pise da postoji manje od dva satakad se otvori onaj njeb web, piše 2h - 600 ojrića
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|