Pozdrav raja!
Ovo ce biti vjerovatno ispasti poduzi rant-post, ali materemi EGE je postao PO samo na cjenovnim steroidima.
Priznajem da imam istancan-/delikatan ukus sto se tice ovog sporta, ali u zadnjih 3-4mj ponuda u ZGu se toliko srozala, da je vise grijeh placati vise od 150€ za 1h.
Kolega Goc13 je dao najbolji primjer sa Marsellom-/ Irinom koje se nude preko agencije u dva razlicita grada u istom vremenskom razdoblju.
Ja ne znam koji od vas Rocco Siffredia je prvi izvalio da je
Laura cista desetka i vrijedi ulozenog novca.
Zenska (1): Ona ima u svakom trenutku otvorenih >5 vlastitih oglasa samo u Gradu Zagrebu. Bio sam napaljen ko majmun i otisao sam u Berislavićeva ulicu, zenska mi je otvorila vrata i prepao sam se na pragu kao da vidim crnog vraga. Doslovno nisam ni ulazio u apartman, nego sam ispalio od tamo kao metak. Trazila 250€/300€ - realno bi ona meni mogla platit da uopce gace svucem pred njom.
Zenska (2):
Marianna pristojno izgleda na slikama, rekoh hajde da se javim i vidim kakva je situacija. Dogovorimo neke detalje i priupitam ju da napravi selfie i posalje mi 2-3 slike. Izvrijedjala me i naravno blockala. Kasnije ovdje citam, kako ih je na pragu docekala potpuno nova zenska koja komotno moze nosit demizone sa gemistom po zagorskim bregima. Mater bahatu!
Zenska (3): Obrisala je profil, ali imala je neki irski broj - uglavnom, navodila me do Sheratona u Zagrebu. Odmah sam posumnjao da se radi o navlakusi; pa koja gupaca uzima 5* hotel da bi se jebavala u gradu. Pristanem na igru, dodjem do hotela - trazila me avansnu uplatu od €300 preko BTCa da bi mi dala broj sobe u hotelu. Fino sam ju pozdravio i poslao u uske tjelesne supljine.
Zenska (5): Obrisala profil, nakon dogovora i izmjene slika dogovorimo se u 18:00h kod nje u apartmanu centar grada. Lokaciju ce mi poslat 30min prije sastanka, kada potvrdim dolazak - 17:30h na satu saljem poruku, ona trazi selfie. Rekoh o cemu ti pricas? Kakav selfie? Oces i fotokopiju putovnice? 'Baby everybody does it. It is no problem." bla bla bla...
Zenska (6):
Zena nam iz susjedne drzave, vodili smo opusten razgovor u koje mi je rekla kako radi samo outcall i udara €300 po satu. Sve ostalo naplacuje extra, dakle CIM/CIF/COB/DT sve €50 each. Rekoh ok, uzet cu CIM+DT. Dakle pazite, 400€ za 1h + moj prostor. Pristanem. Za kraj, priupitam kakav sex voli u krevetu, i tu krene vrijedjanje, prijetnje da ce objavit slike itd itd. Pozdravim ju fino i block. PS. Lutko ako citas, rekao sam ti da cu ti dat negativan komentar, tako da slobodno objavi moje fotografije na PH, kako si rekla. Pa moci cu ga izdrkat sam na sebe! Zapamti, mi placamo vas, a ne obratno. Ti pleses na moju glazbu, a pogotovo za €400 /h.
NB. Svjestan sam da ima svakakvih klijenata, budaletina na ^n , pogotovo na brdovitom Balkanu, ali ovo je postalo neizdrzivo. Fuj!
PS. Koga zanima s cime se ove zenske sve susrecu, bacit oko na
blacklist register pa da dobijete sliku sa suprotne strane.
Cheers!